Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy még ma, de legkésőbb holnap spenótot fog enni főtt tojással. Legalábbis szerintem.
2/10 anonim válasza:
Lehetett egy sima baráti ölelés is... Te tudhatod hogy eddig milyen volt a kapcsolatotok.
3/10 anonim válasza:
Mi nem tudjuk, de ez a kérdés leginkább azt jelenti, hogy egy buta kiskamasz vagy.
6/10 anonim válasza:
Szeret. Vagy barátilag vagy kicsit több.
8/10 anonim válasza:
Barátságtól a tetszésen át egészen a szerelemig bármit jelenthet.
9/10 anonim válasza:
Én kb mindenkit ölelgetek aki fontos nekem (lehet fiú-lány) attól függetlenül nem vagyok beléjük szerelmes meg semmi.
Lehet ő is ilyen, szereti a barátait :D
10/10 anonim válasza:
Bármit jelenthet. Én mindekit ölelgetek akivel jóba vagyok, de mások meg csak azokat ölelik meg aki tetszik nekik, vagy nagyon közeli barátnak tartják. Ennyiből még nem vonnék le komoly következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!