Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek hogyha engem zavar ha közben a lány több emberrel beszél?
Mai világban ( de gondolom ezt senkinek nem kell elmondani) egy átlagos 16 éves gimis lány több sráccal beszél, tökmindegy hogy(jajj csak haverom, osztálytársam, anyám kínja) de beszél és többen csapják neki a szelet.
És ez engem kurvára idegesít, hogy nem lehet egy lánnyal normálisan beszélgetni sem folyékonyan mert 5 emberrel beszél. És mindig kiderül hogy más is van a dologban xd
Ez már csak ilyen. Az interneten ha lány vagy, min. 3 srác beszélni akar veled. Ez nem újdonság. Azt meg nem mondhatod mindennek az elején hogy nem szeretnéd hogy más sráccal beszéljen. Bekorlátozod, úgy hogy nem vagy a barátja, mert akkor még éppen-éppen elmegy, de így?
Folyékonyan, vagyis sokáig tart válaszolnia és úgy gondolod hogy az idő alatt más fiúkkal beszélget?
Egy időben én is így voltam, volt egy srác akivel beszéltem és kiderült hogy más csajjal is beszélgetett, és egyből taszító lett. Azóta viszont látom, hogy úgy gondolkodnak hogy nem akarnak csak 1 emberre heteket, vagy hónapokat szánni, és keresni mást.
Tho én jobban szeretek 1 emberre koncentrálni, főleg mert nem vagyok a szociális pillangó. Elég 1, de a 0 is megfelelő.
Nehéz ügy. Szerintem a legjobb megoldás, ha eléred hogy te legyél a legjobb nála. Szóval olyat keresni akivel a legjobban passzoltok, megvan összhang és téma. Akkor másokat fog mindig háttérbe rakni, csak hogy veled lehessen :)
Ezen kívül ha mély beszélgetéseket szeretnél (mert a kérdésedből ezt szűrtem le, hogy ezért zavar a sok másik beszélgetőtársa), akkor érdemes mélyebb világképű, esetleg introvertáltabb lányt keresni a felszínes csevelyt preferálók helyett. De az is működhet ha kifejezetten egy emberes lányt keresel. Csak ott ez vissza is üthet mert pontosan így veszíted majd el a társaságát, ha jön valaki akire tényleges párjaként tekint, és ha épp nem te leszel az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!