Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet attól még valami kettőnk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet attól még valami kettőnk között ha a kiszemeltem feminista?

Figyelt kérdés

Ugyan csak én megint itt most én itten,

A lány akit szeretek kiderült

hogy feminista, a feminizmus ugye nem zárja ki a párkapcsolatot?

Mert a mai feminizmus inkább ilyen femináciba ment át, hogy a férfit gyűlölni kell.

febr. 23. 20:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
23%
Menekülj tőle!
ápr. 22. 11:04
 32/57 anonim ***** válasza:
37%
31 és megjelent a hímsoviniszta szépen fogalmazva kis spermium. Ha szerinted a nőnek a konyhában van a helye, akkor neked meg a háborúban! 😏😉
ápr. 22. 11:28
 33/57 anonim ***** válasza:
13%

32

Én pasiként sokat vagyok a konyhában. Nem tudtam, hogy a csajomat elkéne küldenem meghalni, de szólok neki, hogy itt azt gondolják.

Köszi, hogy felnyitottad a szemed.

Hímsovinisztákat nem szeretjük, de nem kell átesni a ló túloldalára. Eleve a konyha ugyanaz, mint a háború? Tudom, hogy viccnek szántad, de elég rosszra sikerült, ugyanazon a szinten van, mint a hímsoviniszta elvtársad.

ápr. 22. 12:19
 34/57 anonim ***** válasza:
6%

Békeidő van de ha háború lesz akkor én bonulok be és nem te vagy talán szeretnél cserélni? Tipikus femináci

ápr. 22. 12:37
 35/57 anonim ***** válasza:
9%

Hogy fair legyen akkor a nőnek a konyhában a férfinak pedig munkában a helye :) de akinek nem tetszik cserélhetünk, szívesen lennék eltartott aztán főzőcskézek azon ne múljon :)

ápr. 22. 12:41
 36/57 anonim ***** válasza:
82%

34 nem femináci vagyok, hanem feminista, tehát normális. Tudod azért azt írtam neked, amit, mert fszságra fszság a válasz, ennyi.

35 csakhogy a nők nem csak a konyhában vannak. Minden házimunkát rájuk nyomnak a hozzád hasonlók, miközben a nők is ugyanannyit dolgoznak munkahelyen is. Velem aztán cserélhetsz helyet, csak az a baj, hogy neked lenne nehezebb, nem nekem.

ápr. 22. 12:57
 37/57 anonim ***** válasza:
9%

Nem vagy femináci? Amiért én abban hiszek hogy a férfi dolgozzon és a nő vigye a háztartást te már egyből spermiumnak titualszy netto férfi gyűlölő vagy ilyen egyszerű

Érdekes nálunk így megy itthon és nagyon jól működik az asszony nem cserélne velem mert dolgozni ezerszer fárasztóbb

ápr. 22. 13:03
 38/57 anonim válasza:
9%
A feministák mind elmebetegek, ha jót akarsz magadnak keress más nőt
ápr. 22. 13:03
 39/57 anonim ***** válasza:
82%

A privát üzenetedre pedig itt reagálnék....

"Alap hogy a nőnek a konyhában a helye de a te fajta ferfigyulolo, dagadt femináci fajtád még arra sem méltó az ilyeneket irtani kéne"

Nem, nem alap, sose volt az. Még régen sem, mert akkor is a nő csinált minden házimunkát is.

Nem gyűlölöm a férfiakat. Van apukám, vannak papáim, férjem és kisfiam is.

A 169 centimhez az 50 kilóm meg minden, csak nem kövérség.

A fajtámba te magad is beletartozol, ugyanis mi az emberi fajon belül mind egy fajták vagyunk, de aztán ki tudja, lehet, te homo erectusnak gondolod magad....

Az még mindig nem femináci. Ezt a szót nem a feminista, tehát normális nőkre használják, hanem a matriachátust akarókra, akik szerint egy férfinek nem is kéne léteznie, amivel mi feministák ugye nem értünk egyet.

A bizonyos tulajdonságokkal rendelkező személyek szervezett kivégzése olyan, mint pl a Holokauszt. Emberiség ellen elkövetett súlyos bűncselekmény.

ápr. 22. 13:06
 40/57 anonim ***** válasza:
6%

A faj és a fajta teljesen mást jelent ezt ugye tanítják is általános iskolában

Régen is és most is úgy van rendjén ha a férfi dolgozik és a nő viszi a háztartást

A feminizmus tényleg nagyon hasonlít a náci ideológiához, aki nem ért egyett veletek azt el akarjátok törölni a föld felszínéről, a feminácik eleve felsőbbrendűnek képzelik magukat ahogyan az árják is tették

ápr. 22. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!