Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól még valami kettőnk között ha a kiszemeltem feminista?
Ugyan csak én megint itt most én itten,
A lány akit szeretek kiderült
hogy feminista, a feminizmus ugye nem zárja ki a párkapcsolatot?
Mert a mai feminizmus inkább ilyen femináciba ment át, hogy a férfit gyűlölni kell.
“ Mert a mai feminizmus inkább ilyen femináciba ment át, hogy a férfit gyűlölni kell.”
Na ha ezt meghallja akkor nem azért szakít, mert férfigyűlölő, hanem mert szimplán hülye vagy.
Ha nem radikális, akkor az jó. Én is feminista nő vagyok, sose voltam férfigyűlölő. A mérsékelt feminista sose fog alárendelődni neked, de egészségesebb is az a kapcsolat, ahol a két fél egyenrangú.
Szerencsés vagy, én receptre írnék fel a korodbeli fiúknak egy mérsékelt feminista kislányt.
7-es
Pedig 1-2 dolog kivételével (pl. szülés) a jogban egyenlőség van. Biológiai egyenlőség természetesen nincs, mivel vannak nemi különbségek, de ennek nem is kéne a feminizmus részének lenni szerintem. Amúgy meg az, hogy te mit látsz az a környezeted írja le, nem biztos, hogy jó ötlet abból messze menő következtetéseket levonni
Én nem is tudom hogy van ez.
A feministák is dugnak férfiakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!