Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a kiszemeltemmel,hogy tetszik?
Hat ezt ha jol tudom nem igy egyedul odamegyek dologgal vegzik. Hanem baratnok "segitenek". Peldaul sokszor odaguritanak egy labdat, vagy odaszolnak neked "hello fiu tetszel x-nek". Igy gimiben meg ezt csinaltak. Meg hogy "valahogy" elterjednek hirek egy csajrol hogy tetszik az a srac es az a hir eljut a srachoz meg ilyenek.
Egyedul egy csaj kb 1000 bol 1 fog odamenni. De fiu is forditva. Mondjuk volt hogy mar odamentem egy csajhoz egyedul. Kemeny volt meg akkor, vert a sziv mint a zsiraf tapossa a saharat. Meg sem tudtam szolalni jo kinos volt... na de... en nem vagyok az az alpha meg sosem voltam az. Nemtom. Egyedul tenyleg nehez. De ilyen poenkodo-segitsegek jol jonnek.
Hjaj de jo idok voltak azok a gimis idok. Semmi felelosseg csak tanulni meg szorakozni. Foleg gimi 10. osztaly. Semmi tet nincs csak fakultacio valasztas. Meg jegyek. Ma mar fizetem a hitelt meg ... na mindegy.
Elöszor is jelold be mindenhol
[ insta, facebook, snapchat ]
Igen szerintem is eloszor jelold be mindenhol, hogy legalább tudja ki vagy
FONTOS: A NŐI JELEKET LEGTÖBBSZOR NEM ÉRTIK A FIÚK
ezért ötletesebb oda menni hozzá beszélgetni - tudom hogy legtobbszor a haverjaival van de akkor is
Gondolom suliból ismered...
Szóval megvárhatod suli után és félrehívhatod beszélgetni (sztem ez a legjobb ötlet mert nincs annyi zavaró tényező
Egyébként a fiúk nagyon szeretik ha egy lány kezdeményez és ha nem próbálod meg akkor soha nem lesz belőle semmi
Sok sikert!
Honnan ismered?
Ha suliból akkor hanyadikosok vagytok?
Miota tetszik?
Ha nemrég, akkor eloszor szemezz mosolyogva es ha elmesz mellette, akkor koszonj ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!