Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozz vele annyit, amennyit szerinted megerdemel toled.
Inkabb igy fogalmazok, nem adok konkret instrukciokat (mert az elobb irtam egy parat).
Ha o is igy all a dologhoz akkor megtalaltatok egymast. Ha meg nem, akkor ez van.
4
Na ez a legkontraproduktivabb menet.
Ezzel azt hiszi a srac hogy szorakozol vele, bohockodsz vagy csak onbizalmaskodsz es ez a legidegesitobb amikor huz - elenged. Ekkor adjak fel sokan mert ertelmetlennek tunik. Nem varni kell a sracra hogy kezdemenyezzen, a kerdezo is kezmenyezhet.
bocsi 5-ös, igen én maradi vagyok és nem tudok azonosulni a töketlen kisfiúkkal aki ha tetszik neki egy lány akkor nem kezdeményez hanem vár a lányra. Tudom,hogy kihalt már de létezik az a szó,hogy "udvarlás" és azt nem a lányok szokták csinálni!
4-es voltam
Csak legyél őszinte. Mond meg neki, hogy kedveled.
Amit tehetsz az max annyi hogy a kérdezés előtt próbálsz közeli barátjává válni, és nem félidegenként megkérni.
(Kis lábjegyzet de a 4-es és 6-os válaszok nagyon viccesek. Semmiképp ne hallgass rájuk. A jelezgetés/játszadozás nem vezet sehova. Az, hogyha valaki nem hajlandó megkérni valakit nem töketlenség, hanem a fiatalság egy része, amit ha átlépsz akkor fejlődhetsz valamicskét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!