Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól még valami kettőnk között ha a kiszemeltem feminista?
Ugyan csak én megint itt most én itten,
A lány akit szeretek kiderült
hogy feminista, a feminizmus ugye nem zárja ki a párkapcsolatot?
Mert a mai feminizmus inkább ilyen femináciba ment át, hogy a férfit gyűlölni kell.
21
Pont az a baj, hogy a modern, radikális feminizmus csak névben az. Ezzel tudnak takarózni, hogy hát nézd meg mit jelent a szó. Nyilván vannak tényleges feministák (illetve aki egyenlőség párti, az gyakorlatilag az). De ma a hangos feminusták sokszor férfigyűlölők sajnos. Akkor is ha ők a kisebbség, ők a leghangosabbak.
A csajnak más tetszik 😔😞
Esélyem sincs nála.
A feminizmus és a köznyelvben feminácinak nevezett személy által képviselt nézetek.... A kettő egyáltalán nem ugyanaz. Míg az előbbi az egyenjogúság mellett való kiállás, addig a második a női felsőbbrendűséget hirdeti.
Minden normális lány nő feminista, szóval nem hiszem, hogy találnál olyat, aki ne lenne az. És ez így van jól.
"EGYÉBKÉNT nem értem, hogy mi köze a férfiak gyülöléséhez a feminizmusnak?"
Pl nézzél már meg egy feminista facebook csoportot, mi megy ott.
Tehetsz róla, tehetsz ellene.
Undorító komolyan.
Folyamatos férfihibáztatás, szidás, mindenről a férfi tehet, a férfi ne szóljon bele semmibe, örüljön, ha a nő azt csinál, ami neki tetszik.
Semmi megfelelés, elköteleződés.
És erre okítják a többi nőt.
Aztán meg megy a nyavalygás, hogy mijért nem néz rám egy féjfi sem?
Mondjuk aki azt tűzte ki célul nő létére, hogy egyedül éli le az életét, annak tökmindegy.
A párkapcsolat meg még mindig arról szól, hogy egymásért vagyunk, megfelelünk egymásnak, és közös örömök.
Na a feministák önmagukkal szemben SEMMI követelményt nem támasztanak.
Csakis a férfiaknak.
Nem, nem akarj semmilyen feminista nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!