Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom rendjén van ez?
Figyelt kérdés
Tehát van egy nagyon jó baratnom a suliban.
Van egy srac aki nekem elegge bejon es ezt mondtam a lanynak is.
Majd ra egy par napra ra is irt,aztan megmutatta az uzeneteket :,jaj de gaz , mit akar tole a fiu, neki aztan nem kell..nagyon zavar de nem tudom jogosan e (hiszen nem jarunk a fiuval).
Meg ugy alapbol is barhova megyunk ( folyoso,mosdo,varos,shopping center) mindig feldúlva mondja nekem , hogy jaj de megbamult , meg miert nezik ot , nincs eselye nala senkinek.
Kissebségi érzetet kelt bennem,de egyantalan nem vagyok csunya ...
jan. 26. 16:19
1/5 anonim válasza:
Kicsit nagy arca van a barátnődnek szerintem.
2/5 anonim válasza:
1.Megmutatni másnak egy privátbeszélgetést rettenet alja és bunkoság.. 2.Sokkal értelmesebb vagy mint barátnőd és ezért zavar. (Jogosan) 3. Barátnőd nagyon el van szálva és elárul némi érettségi szintet magárol.
3/5 anonim válasza:
A barátnőd szeretné jobbnak mutatni magát nálad.
4/5 anonim válasza:
Szerintem akit te a barátnődnek hittél, az nem az. Mert az ilyen kígyó nem érdemli meg ezt a jelzőt…
5/5 anonim válasza:
Nagypofaju ribi a baratnöd nekem biztos nem kene ilyen nö.full gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!