Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendjén van?
Nos a barátnőmmel már 2 hónapja voltunk együtt, de tegnap megharagudott rám ez miatt:
- Tegnap reggel nem tudom, hogy, de megtudta, hogy néha maszturbálok, viszont én nem is sejtettem, hogy tudja, és aznap délután áthívtam egy ebédre, de amikor megtudta, hogy én csináltam az ebédet, akkor mondta, hogy biztos, hogy ő nem fog belőle enni, és mégegyszer hozzá ne érjek a koszos, spermás kezemmel. Pedig mielőtt főztem, megmostam, és lefertőtlenítettem a kezem, mindig így szoktam.
És azóta nem áll szóba velem.
Szerintetek jogosan haragszik rám?
Én 17/F
Ő pedig 16/L
Nem tudom, ilyet még sose mondott.
Igazából furcsa, lehet, hogy csak kifogás valami miatt.
Szerintem is dobd, ha nem tudsz vele beszélni...létezik egy olyan dolog, amit kézmosásnak hívnak.
Ha ezt nem képes felfogni, és tovább hisztizik, nem érdemes időt pazarolni rá. Majd csak benő a feje lágya egyszer
Igen,kicsit kislány még a csajszi.
De jogosan. Még inkább most legyen ilyen,mint később. Sajnos még nem ébredt rá,milyen mocskos világban is élünk.
Valószínűleg ezt már az elején meg kellett volna beszélnetek, hogy te csinálsz ilyesmit..nem tudom,hogy álltok egymással ez a 2 hónap alatt,de lehet hogy sértő neki, hogy nem csak ő okoz örömet,ha nem te is magadnak...vagy csupán, még túl ártatlan hiszemben él... és túl tökéletesnek lát,mint hogy ellenállsz a saját magad kényeztetésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!