Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így rendjén van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így rendjén van?

Figyelt kérdés

Nos a barátnőmmel már 2 hónapja voltunk együtt, de tegnap megharagudott rám ez miatt:

- Tegnap reggel nem tudom, hogy, de megtudta, hogy néha maszturbálok, viszont én nem is sejtettem, hogy tudja, és aznap délután áthívtam egy ebédre, de amikor megtudta, hogy én csináltam az ebédet, akkor mondta, hogy biztos, hogy ő nem fog belőle enni, és mégegyszer hozzá ne érjek a koszos, spermás kezemmel. Pedig mielőtt főztem, megmostam, és lefertőtlenítettem a kezem, mindig így szoktam.

És azóta nem áll szóba velem.

Szerintetek jogosan haragszik rám?

Én 17/F

Ő pedig 16/L

2020. dec. 14. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dobd minél hamarabb!
2020. dec. 14. 14:35
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szeretnék kibékülni vele, nem akarom dobni. De ha nem állhatok szóba vele, akkor ez így nem fog menni.
2020. dec. 14. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon éretlen még, ha valóban ilyet mondott. K@kilni is szoktunk, vagy megfogjuk a busz kapaszkodóját és megmossuk a kezünket, amivel utána valamikor eszünk!
2020. dec. 14. 14:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ilyet még sose mondott.

Igazából furcsa, lehet, hogy csak kifogás valami miatt.

2020. dec. 14. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A sz4rt haragszik jogosan xD Ebből a szempontból elég gáz a csaj, és a helyedben eszembe se jutna magyarázkodni, se bocsánatot kérni, se semmi, itt neki kéne rájönnie, hogy egy kissé hülyén gondolkozik.
2020. dec. 14. 15:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem szokott??? Kérdezd már meg!
2020. dec. 14. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is dobd, ha nem tudsz vele beszélni...létezik egy olyan dolog, amit kézmosásnak hívnak.

Ha ezt nem képes felfogni, és tovább hisztizik, nem érdemes időt pazarolni rá. Majd csak benő a feje lágya egyszer

2020. dec. 14. 15:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Huuha, szerintem szexelni sem mer veled, mert attol is undorítónak tartja... Xddd
2020. dec. 14. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen,kicsit kislány még a csajszi.

De jogosan. Még inkább most legyen ilyen,mint később. Sajnos még nem ébredt rá,milyen mocskos világban is élünk.

Valószínűleg ezt már az elején meg kellett volna beszélnetek, hogy te csinálsz ilyesmit..nem tudom,hogy álltok egymással ez a 2 hónap alatt,de lehet hogy sértő neki, hogy nem csak ő okoz örömet,ha nem te is magadnak...vagy csupán, még túl ártatlan hiszemben él... és túl tökéletesnek lát,mint hogy ellenállsz a saját magad kényeztetésének.

2020. dec. 14. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy meg, ilyen idősen,ha én is összejönnék egy fiúval, nos, nekem se valami pozitív véleményem lenne a dologról,ha drága szerelmem kényezteti magát titokban, a tudom nélkül, mivel abban a hiszemben lennék,hogy ő ezt is kiállja,itt vagyok neki én 👁️👅👁️
2020. dec. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!