Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így rendjén van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így rendjén van?

Figyelt kérdés

Nos a barátnőmmel már 2 hónapja voltunk együtt, de tegnap megharagudott rám ez miatt:

- Tegnap reggel nem tudom, hogy, de megtudta, hogy néha maszturbálok, viszont én nem is sejtettem, hogy tudja, és aznap délután áthívtam egy ebédre, de amikor megtudta, hogy én csináltam az ebédet, akkor mondta, hogy biztos, hogy ő nem fog belőle enni, és mégegyszer hozzá ne érjek a koszos, spermás kezemmel. Pedig mielőtt főztem, megmostam, és lefertőtlenítettem a kezem, mindig így szoktam.

És azóta nem áll szóba velem.

Szerintetek jogosan haragszik rám?

Én 17/F

Ő pedig 16/L

2020. dec. 14. 14:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezt nem értheted. A fiúk tudják, hogy nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni. Olyan, mint a dohányzás, rá lehet szokni.

#9 nem is jött szóba ilyesmi.

Egyébként most válaszolt.

2020. dec. 14. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#10: Köztudott, hogy az embereknek néha más az igényük, vagy éppenséggel csak igénylik saját maguk kényeztetését :)

Ebben sincs semmi rossz...

2020. dec. 14. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
12:tudom
2020. dec. 14. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂 jezus isten, szerintem tudod a valaszt. nagyon vallasosan neveltek? azok szoktak igy viselkedni.
2020. dec. 16. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez azért bunkóság volt részéről. Szerintem ne folytasd vele!
2020. dec. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!