Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzó lehetek egy lány számára...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó lehetek egy lány számára ha vékony fiú vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, edzek otthon egész jó kocka hasam van, karom vékony, széles se vagyok kb olyan 30-40cm szèles vagyok, az arcom egészen vonzónak találom, sokszor néznek az utcán, de nem tudom hogy amiatt mert hogy szép vagyok vagy csak mert nagyon vékony és szerintük nem vonzó, 185cm magas vagyok, 48kg vagyok

jan. 6. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Szeritem mar a magassagodal nyert ugyed van de nem a kilokba szeretnek bele a lanyok hanem a szemelyisegedbe es ha zavar hogy 48 kilo vagy majd hizol picit es akkor teged se zavar😊
jan. 7. 10:08
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
nem, max kiröhögnének
jan. 7. 20:37
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
#12 Az igen egy selejtes divatprosti aki ilyen miatt röhög a másikon. Testsúlyon, magasságon, és egyéb dolgokon, amelyeken nem feltétlen tudsz változtatni, azon egy FELNŐTT, éppelméjű ember nem röhög, csak az alja g@cik.
jan. 7. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden lány egyforma.

Biztos van, akinek így is tetszeni fogsz.

Biztos van, aki emiatt elutasítana.

Én alapvetően nem a külső alapján döntenék, de azért örülök neki, hogy a barátom nehezebb, mint én. Furcsán érintene, ha fordítva lenne. Ugyanakkor, nem a teste miatt szerettem bele, szóval, ha 48 kiló lenne, akkor is összejöttem volna vele.

jan. 7. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván van akiknél bepróbálkozhatsz pl. a sok "erős csontú" hölgynél, vagy a szintén csont vékonyoknál meg az egyéb hulladéknál jah, azok nem fognak kiröhögni, legalábbis előtted.
jan. 7. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
#15 És te mi vagy, ha a kérdező, meg a delsorolt lányok "hulladékok"? Szerintem egy radioaktív trágyahalmaz akkor már. Itt mered csak leírni, amit leírsz az viszont nem a kérdezőre vonatkozik, hanem saját magadra fiam.
jan. 7. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha nem vonatkozna rá akkor nem itt kérdezgetne :)
jan. 7. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
#17 Maradjunk anyiban, hogy még egy 35 kilós pasinak is sokkal előbb lenne barátnője, mint egy ilyen embernek, aki nyíltan, vagy nem nyíltan hulladéknak nevez egy nőt például, amiért túlsúlyos, vagy nagyon sovány..
jan. 7. 22:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki válszolt, el fogok kezdeni tömegelni, betegségről egyébként nem mondtak egy szót se az orvosok, csak szerintem genetika , anyukám is 55kg apukám 68kg bele játszik gondolom ez is.
jan. 7. 23:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Nahát, én 181 cm-hez vagyok 62 kg és erre is mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok :O Csak meg kell majd mutatnom nekik a kérdésedet :D Egyébként nem tudom, szerintem a lányok is vékonynak tartanak, és a legtöbbnek jobban tetszenék több kg-al. Mondjuk nekem meg általában ők tetszenének jobban kevesebbel (a nagyon vékony lányok a legszebbek szerintem vékonyságilag), de sosem zavar, ha valaki picit husibb, ugyanolyan jó lehet az is.
jan. 9. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!