Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó lehetek egy lány számára ha vékony fiú vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, edzek otthon egész jó kocka hasam van, karom vékony, széles se vagyok kb olyan 30-40cm szèles vagyok, az arcom egészen vonzónak találom, sokszor néznek az utcán, de nem tudom hogy amiatt mert hogy szép vagyok vagy csak mert nagyon vékony és szerintük nem vonzó, 185cm magas vagyok, 48kg vagyokjan. 6. 23:09
1/21 anonim válasza:
Uh ez a betegesen vékony kategória. A párom 187cm és 65kg, edz és szálkás, de még így is nagyon vékonyak látom.
2/21 anonim válasza:
48 kiló egy nálad 10 centivel alacsonyabb nőnek is veszélyesen vékony. Kezdj el tömegelni ha teheted, ne a lányok miatt hanem a saját érdekedben.
3/21 anonim válasza:
185 centihez a 48kg tényleg nagyon kevés, de ha tetszik a lányoknak az arcod akkor szerintem nem zavarna őket. Bár lehet h nagyon látványos a vékonyságod..
4/21 anonim válasza:
Te valami Gulag tábori fogoly vagy, hogy ilyen súlyod van? Egyél már valamit és pakolj magadra némi súlyt és izmot mert így a legtöbb csaj számára felejtős leszel!
5/21 anonim válasza:
Nézz csak szét, a lányok mindenféle fura küllemű alakkal összeállnak, ha a belsője tetszik nekik. Ehhez képest neked semmi bajod, és azt mondod, még jóképű is vagy. A vékonyságon meg lehet változtatni, de csak ha téged magad zavar, feleslegesen nem foglak oltogatni vele. (Amúgy tényleg nem is tudlak elképzelni, mert én pl. ugyanilyen magassághoz majdnem kétszer annyi vagyok. Na jó csak majdnem, mert 92 kiló.)
Egyébként meg lányból is van vékony, az biztos nem fog kiakadni ezen.
6/21 anonim válasza:
Nagyon sok "okos".. ember van, én 185 cm vagyok szintén, mint a kérdező, viszont 10 kilóval több, és így is nagyon sovány. Hiába próbálok, változtatni nem tudok rajta, ez van.
7/21 anonim válasza:
6-os, csak a kérdező egy szóval nem említette, hogy bármi nehézsége lenne a hízással :)
8/21 anonim válasza:
#7 Miért, szerinted van olyan ember aki önszántából néz ki úgy mint egy csontváz? (Ez nem bullying a kérdező felé, hanem ez a helyzet.) Én is néztem ki úgy, kb 2, azaz 2 év alatt sikerült ennyit felszedjek, és most a csontváz kategóriából végre átléptem a nagyon sovány kategóriába. Ha egyik nap már kevesebbet eszek, akkor már 57 kg vagyok reggel, ez van..
10/21 anonim válasza:
Ha az arcod és a szemelyiséged tetszik egy csajnak, akkor már nem állsz rosszul. Nyugi, semmi gond nincs veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!