A vékony vagy a kövér férfiak vonzóbbak a nők számára?
Csak ezt a két testalkatot nézzük most! Azt vettem észre, hogy a kövér férfiaknak kivétel nélkül van nőjük, lehetnek akármennyire elhízottak. A vékonyak között viszont keveseknek van, főleg ha magasak is mellé.
Mennyi igazság van abban hogy egy kövér 120 kilós férfi is vonzóbb a nők számára mint egy vékony 70-80 kilós?
Na nem láttam, hogy te is ezt írtad :) bocsi
4-es voltam
Én jellemzően olyan párokat látok, ahol vékony pasi kövér lánnyal van, kövér pasi / vékony lány kombó viszont elég ritka. Ők is inkább duci nővel szoktak lenni. Vékony lányokat inkább sportos vagy átlagos alkatú pasikkal látok.
Én vékony nőként se nagyon vékony pasival nem lennék, se elhízottal, de ha így elméletben választani kéne, akkor inkább vékony. A nagydarab, lusta hájpacnik nem jönnek be.
Nekem is vékony, magas az ideálom, de egyébként a kisugárzás a legfontosabb nálam. Párom 78 kiló körüli és 180cm magas - tökéletes, bár kissé magas hozzám, lehet törpének tűniük mellette a 155centimmel és 43 kilómmal :D
De volt majdnem 2 méter magas fiúm is, szintén vékony, na az már tényleg zavaró magasságkülönbség volt, de persze nem ez volt a szakítás oka :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!