Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnének a fiúk mindig a közelemben lenni?
Figyelt kérdés
Akár hányszor fiúk között vagyok mindig a közelemben vannak. Bárhova megyek ők mindig a közelemben vannak,persze ez nem baj. Mindig úgy csinálják hogy össze fussunk és mindig sürögnek forognak körülöttem. De azért nem értem mert nem csak egy srác hanem elég sok. Pl volt olyan hogy éppen vette a pólóját a srác közben meg bámult mint az állat.2023. dec. 21. 20:05
31/48 A kérdező kommentje:
#28 igen ha jóképű és nagyon tetszik. A szív számít nekem.
2023. dec. 21. 22:13
32/48 anonim válasza:
"Néha igenis kell az hogy csak te vagy és a világ és kész"
Nem is ismersz engem, most ezt hogy érted, hogy csak én vagyok meg a világ és?
34/48 anonim válasza:
33.
Ezt eddig is tudtuk, de szerintem a kérdező is. Épp ez a baja neki, hogy félénk, és nem mer odamenni fiúkhoz, mert benyomják neki az adagjukat.
35/48 anonim válasza:
Talán várhatna vele pár évet, mert éretlen még, a kérdéséből következtetve.
36/48 anonim válasza:
Ne járj csinos ruhákban és akkor kevésbé leszel feltűnő.
37/48 A kérdező kommentje:
#36 képzeld el ha nem vagyok csinos akkor is ezt csinálják.
2023. dec. 22. 07:18
39/48 anonim válasza:
#39 Szóval, ha én irigy vagyok, az azt jelenti, hogy te nagyon is tisztában vagy azzal, hogy miért néznek. De akkor minek írtad ki a kérdést?😂
40/48 anonim válasza:
#37 de ha csinos vagy, akkor mégjobban azt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!