Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnének a fiúk mindig a közelemben lenni?
21.
Én azt értem, de előbb-utóbb valaki beteszi neked a löncsöt, és nem feltétlen lesz esze a delikvensnek. De ez mindegy is. A lényeg, hogy valamennyire imponál neked az, hogy meg akarnak dugni, nem? Vagy te hogyan állsz hozzá a témához? Kívánod a szexet? Barátod volt már?
"Jó valamikor kell egy pár de nem kell túlzásokba esni"
Ezt hol olvastad ne haragudj? Ez nincs kőbe vésve h neked a punádat oda kell tolni h aztán jól megtömjék a löncsükkel. Nem, itt arra voltam kíváncsi h miért "zavar" ez téged, bár szerintem nem zavar, és nem tűnsz butának sem, csak egy kicsit, de az is csak azért, mert nem kell a tömeg után menned, nem kell neked semmi olyat csinálni, amit nem akarsz és ami neked nem jó. A belső meg fontos, igen, a punci meg a popsi belseje, a te korodban még annyira nem számítanak a belső értékek, mondjuk azok egyik korban sem nagyon, de nem ez a lényeg, hanem h legyél nyitottabb. Jobb előbb túl esni rajta.
Csinos lánynak gondolod magad egyébként?
#24 te is érdekesen fogalmazol. Löncsükkel?! What?! 😅😅
De csinos lánynak gondolom magam. Engem nem zavar hogy néznek, nézzenek engem nem érdekel. Csak van amikor kicsit el bújnék a világ elől de nem lehet mert mindig bámulnak
25.
Pedig akkor szép lány lehetsz. Ha nem zavar akkor miért tetted fel a kérdést? De ne bújjál el, mert akkor nem vesznek észre. Illetve de mégis, mert kiszagolnak. Azt tudtad egyébként, h a félénkebb lányoknak intenzívebb a hüvelyből áradó illatuk? A feromon erősebb a félénkebb lányoknál, de ezt ne úgy értsd, hogy azt mindenki érzi. Te magad nem érezheted, mert hozzászoktál, de azok a fiúk, akik elől elbújsz azok nagyon is érzik, sőt, azokon, akiknek kellemetlen a fiúk figyelő szempárjai, azoknál még erősebb a feromon kibocsátás, ergo minél jobban kerülöd őket, annál jobban akarnak. Arra semmi esély, h te kezdeményezzél egy srácnál ugye?
Miféle kérdés ez? Zavarnak a fiúk? Koptasd le őket, kend be magad macska sz@rral ha nem tetszik, hogy lihegnek utánad.
Ha meg tetszik akkor ne itt fényezd az egodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!