Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnének a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnének a fiúk mindig a közelemben lenni?

Figyelt kérdés
Akár hányszor fiúk között vagyok mindig a közelemben vannak. Bárhova megyek ők mindig a közelemben vannak,persze ez nem baj. Mindig úgy csinálják hogy össze fussunk és mindig sürögnek forognak körülöttem. De azért nem értem mert nem csak egy srác hanem elég sok. Pl volt olyan hogy éppen vette a pólóját a srác közben meg bámult mint az állat.

2023. dec. 21. 20:05
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
#19 egyébként még szűz vagyok
2023. dec. 21. 21:28
 22/48 anonim ***** válasza:
95%

21.

Én azt értem, de előbb-utóbb valaki beteszi neked a löncsöt, és nem feltétlen lesz esze a delikvensnek. De ez mindegy is. A lényeg, hogy valamennyire imponál neked az, hogy meg akarnak dugni, nem? Vagy te hogyan állsz hozzá a témához? Kívánod a szexet? Barátod volt már?

2023. dec. 21. 21:31
 23/48 A kérdező kommentje:
#22 nem volt még barátom. Igazából hogy őszinte legyek egy kicsit el szomorít hogy a belső már nem is lényeg, tehát csak a külső. Lehet ha meg ismernének a fiúk akkor tetszene nekik a személyiségem, de nem vagyok híve az 1 éjszakás kalanoknak. Jó valamikor kell egy pár de nem kell túlzásokba esni. Tehát kicsit el szomorít mert a személyiségem is nagyon izgalmas és nem vagyok egy buta kis picsa akit csak dugni lehet. Ezért nem értem.
2023. dec. 21. 21:37
 24/48 anonim ***** válasza:
96%

"Jó valamikor kell egy pár de nem kell túlzásokba esni"

Ezt hol olvastad ne haragudj? Ez nincs kőbe vésve h neked a punádat oda kell tolni h aztán jól megtömjék a löncsükkel. Nem, itt arra voltam kíváncsi h miért "zavar" ez téged, bár szerintem nem zavar, és nem tűnsz butának sem, csak egy kicsit, de az is csak azért, mert nem kell a tömeg után menned, nem kell neked semmi olyat csinálni, amit nem akarsz és ami neked nem jó. A belső meg fontos, igen, a punci meg a popsi belseje, a te korodban még annyira nem számítanak a belső értékek, mondjuk azok egyik korban sem nagyon, de nem ez a lényeg, hanem h legyél nyitottabb. Jobb előbb túl esni rajta.

Csinos lánynak gondolod magad egyébként?

2023. dec. 21. 21:45
 25/48 A kérdező kommentje:

#24 te is érdekesen fogalmazol. Löncsükkel?! What?! 😅😅

De csinos lánynak gondolom magam. Engem nem zavar hogy néznek, nézzenek engem nem érdekel. Csak van amikor kicsit el bújnék a világ elől de nem lehet mert mindig bámulnak

2023. dec. 21. 21:52
 26/48 anonim ***** válasza:
89%

25.

Pedig akkor szép lány lehetsz. Ha nem zavar akkor miért tetted fel a kérdést? De ne bújjál el, mert akkor nem vesznek észre. Illetve de mégis, mert kiszagolnak. Azt tudtad egyébként, h a félénkebb lányoknak intenzívebb a hüvelyből áradó illatuk? A feromon erősebb a félénkebb lányoknál, de ezt ne úgy értsd, hogy azt mindenki érzi. Te magad nem érezheted, mert hozzászoktál, de azok a fiúk, akik elől elbújsz azok nagyon is érzik, sőt, azokon, akiknek kellemetlen a fiúk figyelő szempárjai, azoknál még erősebb a feromon kibocsátás, ergo minél jobban kerülöd őket, annál jobban akarnak. Arra semmi esély, h te kezdeményezzél egy srácnál ugye?

2023. dec. 21. 21:59
 27/48 A kérdező kommentje:
#26 ha nagyon bejön, akkor simán! Van az a szint amikor simán.
2023. dec. 21. 22:03
 28/48 anonim ***** válasza:
96%
Van az a szint? Ezt hogy kell érteni? Ha mondjuk jóképű? Vagy dudorodik a nadrágja vagy mi? Mi a fontosabb neked egyébként? A löncs, vagy a szív?
2023. dec. 21. 22:07
 29/48 A kérdező kommentje:
#26 jó ezt nem érted! Néha igenis kell az hogy csak te vagy és a világ és kész. Ebbe az egészben az keserít el hogy akkor sose lesz barátom mert mindenki csak szexelni akar?!
2023. dec. 21. 22:09
 30/48 anonim ***** válasza:
75%

Miféle kérdés ez? Zavarnak a fiúk? Koptasd le őket, kend be magad macska sz@rral ha nem tetszik, hogy lihegnek utánad.

Ha meg tetszik akkor ne itt fényezd az egodat.

2023. dec. 21. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!