Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnének a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnének a fiúk mindig a közelemben lenni?

Figyelt kérdés
Akár hányszor fiúk között vagyok mindig a közelemben vannak. Bárhova megyek ők mindig a közelemben vannak,persze ez nem baj. Mindig úgy csinálják hogy össze fussunk és mindig sürögnek forognak körülöttem. De azért nem értem mert nem csak egy srác hanem elég sok. Pl volt olyan hogy éppen vette a pólóját a srác közben meg bámult mint az állat.

2023. dec. 21. 20:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

10.

Én pedig még egyszer leírom, hogy rosszlány vagy amiért hazudsz nekünk, na de mindegy, miért érdekel ez ennyire téged, hogy tegnap és tegnapelőtt is feltetted ezt a kérdést?

2023. dec. 21. 20:47
 12/48 anonim ***** válasza:
27%
Biztos nem az eszed miatt szóval valszeg jók a csöcseid és szeretnének megfarkalni.
2023. dec. 21. 20:50
 13/48 A kérdező kommentje:
#11 nem fogok magyarázkodni, tegnap és tegnapelőtt sem én írtam ki a kérdést.
2023. dec. 21. 20:50
 14/48 anonim ***** válasza:
54%
#6 a válaszod alapján nekem eszembe sem jutott hogy a kérdező egyik korábbi kérdésére céloztál szóval nyilvánvalóan ő írta ki azt is. :D
2023. dec. 21. 20:52
 15/48 anonim ***** válasza:
84%

13.

De attól még igaza van a 12-es válaszolónak, valószínűleg azért legyeskednek körülötted, mert meg akarnak kefélni, de ezt szeretnéd is majd egyszer nem? Egy rendes fiúval. :)

2023. dec. 21. 20:52
 16/48 A kérdező kommentje:
#15 de miért erre kell gondolni??
2023. dec. 21. 20:56
 17/48 anonim ***** válasza:
85%

Egyetlen kulcsszót adtál meg a kérdéshez: csajozás

Szóval vagy troll vagy, vagy szellemi fogyatékos.

2023. dec. 21. 20:59
 18/48 A kérdező kommentje:
#17 a szellemi fogyatékossággal ne viccelődj,mert nem vicces ez a téma,és nem vagyok troll sem.
2023. dec. 21. 21:04
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

16.

Mert ez az igazság. Nézd, mivel lány vagy, és gondolom csinos is, mert körülötted legyeskednek a fiúk, ezért feltehetően nagyok a kebleid, és formás a feneked, ezen kívül csinos az arcod, és ezek együttese már kiváltja az ingert a péniszben. Az agyban nyilván nem, mert annak a fiatal korosztály híján van, de neked szerintem nem az ész számít, vagyis gondolom, hogy nem. Nem baj ha ott vannak, de tervezel egyébként lefeküdni mostanában az egyik fiúval?

2023. dec. 21. 21:16
 20/48 A kérdező kommentje:
#19 de hogy ha nem is ismernek? Ezeket a fiúkat nem ismerem. De nagyon is fontos az ész!
2023. dec. 21. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!