Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval van egy énekes fiú nagyon pártolom online mivel neki van igaza kérdezték online hogy mi van bele vagy zúgva?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 11:24
1/9 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy mit írjak válaszként hiszen a szerelem akkor jön létre ha látom y a személyt
2023. dec. 12. 11:25
2/9 A kérdező kommentje:
vagy nem?
2023. dec. 12. 11:25
3/9 A kérdező kommentje:
mit gondoltok bele vagyok zúgva?
2023. dec. 12. 11:26
5/9 anonim válasza:
De mi ez, valami celeb vagy ismerős? Legalább normálisan tennéd fel a kérdést de még azt sem. Szerintem magadon kívül senki más nem érti, hogy mégis mit akartál kérdezni.
6/9 anonim válasza:
"mivel neki van igaza" 😂
Ha nem 12 éves vagy, nagyon gáz 😂
7/9 anonim válasza:
A 11 éves unokahúgom jobban tud fogalmazni pedig ő sem egy lángelme.
9/9 anonim válasza:
Nem kell rá semmit írj. Ha leírtad, hogy te vele értesz egyet és erre más beszól, hogy bele vagy-e zúgva, nem érdemes neki válaszolnod. Persze, tényleg nem lehetsz belezúgva, de nem tartozol magyarázattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!