Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudjam meg mit töltött...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg mit töltött fel rólam a netre?

Figyelt kérdés

Van egy társaság, akikkel online tartom a kapcsolatot hónapok óta és szólt az egyikük hogy egy ismerősöm közülük képet töltött fel rólam a netre. (Régen nagyon sokat beszélgettem vele suli után) Kaptam róla egy linket is, de én nem tudom megnyitni sajnos. Nagyon bosszant hogy mi lehet az, de erre a kérdésemre nem kaptam választ.. A linket viszont nem tudom megnyitni, aki pedig feltöltötte (elméletileg) vissza sem ír nekem. Ilyenkor mit tudok tenni?

16L

#Kép, internet, online, feltöltés,
2023. ápr. 15. 13:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Olyan nincs hogy nem lehet megnyitni max ha nem valós tehát lehet hogy csak szórakoznak veled
2023. ápr. 15. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem akarlak megijeszteni, de biztonságos linket nyitottál meg? Hallotam már, nem egy történetet ilyen fajta esetekről, hogy fiatalok "hülyülésből" lekameráztak egy korukbelit majd megszégyenítették.
2023. ápr. 15. 14:30
 3/12 anonim válasza:
100%

#1s vagyok

Amúgy attól is függ, hova vannak feltöltve

Ha mondjunk Facebookra akkor lehet hogy úgy állította be hogy te ne látsd

Próbáld egy másik fiókról megnyitni

2023. ápr. 15. 14:32
 4/12 anonim válasza:
100%

Egyes vagyok

Igaza lehet a hármasnak

2023. ápr. 15. 14:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ez egy másik oldal linkje. Valami files fm. Nagyon remélem hogy nem vírusos linket nyitottam meg, de nem hiszem hogy szándékosan vírust küldenének nekem.
2023. ápr. 15. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szandekosan. A virus pont igy terjed, hogy kapsz egy linket amit automatikusan general a fertozott szemely messengere, hogy heló ez nem te vagy a videón? Link. Megnyitod, te is bekaptad a virust, es majd terjeszted tovabb. Most jottel le a falvedorol? Ezek lassan evtizedek ota igy mukodnek.
2023. ápr. 15. 14:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Ezt a részét értem, csak nekem ezt hívásban mondta el nekem az illető. A kérdésemre viszont nem válaszolt, csak azt mondta megpróbálja elküldeni a linket és ennyi :/
2023. ápr. 15. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
És honnan és milyen képei lehetnek egyáltalán rólad??
2023. ápr. 15. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Másold be ide a linket, hogy lássuk. Én is elsődlegesen vírusra tippelnék, mert ha nem küldtél meztelen képet, akkor nincs mit feltölteni.
2023. ápr. 15. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át milyen képek lehetnek rólad amiket feltettek állítólag.

Ha arra gyanakszol, hogy esetleg meztelen képet osztottak meg rólad akkor fordulj a rendőrséghez vagy ha tudod ki az aki állítólag megosztotta szólj neki, hogy ha nem törli őket akkor feljelented.

2023. ápr. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!