Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért villannak be képek az exemmel töltött időből?
Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 10:46
2/5 A kérdező kommentje:
De már mással vagyok
2016. jan. 28. 11:17
4/5 anonim válasza:
Meglehet, hogy még mindig érzel valamit az exed iránt bármennyire nem akarod. Nekem ilyen akkor volt amikor a szakítást nem teljesen tudtam magamban lezárni aztán megbeszéltem vele és elmúlt. Talán beszélj vele
5/5 anonim válasza:
Kár belekeverni ebbe bármilyen "még hiányzik", "még szereted", stb.... gondolatokat! Képzeld el, emlékeknek hívják. Régen (talán) fontos részét képezte az életednek. Attól még, hogy már nem vagytok egymással, attól még része volt az életednek, szóval természetes, hogy emlékszel rá. Szerintem inkább az lenne a fura, hogyha semmilyen kép nem villanna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!