Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy tudtuk így mind félreérteni?
Szóval van egy srác akivel barátnőm hozott össze úgymond. A srác utánam érdeklődött nála, de barátnőm mondta neki, hogy barátom van. Arra a srác azt írta, hogy "hát...gondolhattam volna. mindig ez van". De arra mi már szét voltunk menve a barátommal. Amiután megmondta ezt nekem barátnőm, megkértem hogy adja meg a srác snapjét. Egyből visszajelölt. Legelső nap nagyon jól elvoltunk. Olyanokat írt, hogy "jobb lett volna ha ketten lettünk volna az automatáknál(s egy kacsintós és egy ilyen elbújós emoji) és a suliban is nagyon nézett meg hasonlók. Aztán utána egyre kevesebbet beszéltünk ,(tegnap én írtam ki egy kérdést arról, hogy vajon elvesztette e az érdeklődését irántam) de ha valaki ráírt a másikra az mindig ő volt. Na de mivel megszerettem bizonyosodni arról, hogy még szeretne e valamit, megkérdeztem hogy elvesztette e az érdeklődését irántam. Arra azt írta vissza, hogy igazából csak barátkozni akart és már van egy akivel régebb óta így társalog és szimpatikusan néztem ki és az is voltam, de hogy nem lenne helyes ha mindkettőnknek csapná a szelet és amúgyis nekem barátom van és nem hitte volna hogy félre értem.
De azt hogy "jobb lett volna ha ketten lettünk volna az automatáknál" hogy lehet másképp értelmezni? Meg azt hogy úgy nézett mindig, mint akinek a szeme esik ki? Vagy hogy "jah hát megszokhattam volna. Mindig így van"? Barátnőm is le van sokkolódva, merthogy meg volt bizonyosodva bennem, hogy akar tőlem valamit. Azt mondta amióta megadta nekem a snapjét, azóta a srác már nem is snapel vele és egyáltalán nem is ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!