Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszni vagyok de szeretek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszni vagyok de szeretek egy fiút. Miért van ez? Mielőtt valaki félreértené nem vagyok hetero. Biztosan meleg vagyok és a lányokhoz vonzodom

Figyelt kérdés
Még pluszba az hogy akkor jöttem rá hogy meleg vagyok miközben már együtt voltam vele

2015. szept. 6. 09:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam....: Leszbi*
2015. szept. 6. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
4%

AZért van ez, mert nem vagy leszni, főleg, mert az nem jelent semmit, de leszbi se, mindössze egy elb..szott, ostoba tini vagy, aki felül minden marhaságnak és barom divatnak.

Többek között ezért káros a homoszexualitás kendőzetlen és tukmáló-jellegű propagálása.

2015. szept. 6. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biszexuális vagy.
2015. szept. 6. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biszex vagy..

Szereted a lányokat de ugyanakkor azt a fiut is..ezért vagy biszex

:)

2015. szept. 6. 12:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utsó kettő válaszolonak köszönöm az elsőnek meg ha ilyen válaszokat ad akkor teljesen felesleges volt regisztrálnia erre az oldalra...
2015. szept. 6. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és még valami.... Nem vagyok divatember... Hippi vagyok.... Szeretek a saját fejem után menni... Nem vagyok elb*szott... És nem hinném hogy te nem szoktál elirni dolgokat...
2015. szept. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!