Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15éves meleg srác vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Qp_andrás_qp=D kérdése:

15éves meleg srác vagyok. Hogy tudnék ismerkedni? Honnan tudhatom meg hogy valaki meleg-e? Nyíregyházán élek, középiskolás vagyok. Hogy tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy van a városomban melegbár, de ha van is, nem akarom kipróbálni (már bocs). De szeretnék a közeljövőben ismerkedni. Hogyen tegyem ezt? Nem szeretném egyenlőre hogy az osztálytársaim tudják hogy meleg vagyok, de ha ugy van, közülük is járnék valakivel. Csak nem tudom ki meleg, és ki nem. Pls help me!

2015. aug. 13. 02:31
 1/9 G0M3Z válasza:
neten pölö
2015. aug. 13. 06:16
 2/9 anonim ***** válasza:
10%

Mint valami elbaszott járvány "Ki meleg, és ki nem?"

Szerintem valami nagyon nem volt átgondolva, amikor teremtettek minket

2015. aug. 13. 11:03
 3/9 Lollye válasza:
Internet, társkeresők. Van több meleg haverom is, van akinek már sikerült ott párt találni :) 16/L
2015. aug. 16. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
én a randi.gay társkeresőt használtam.nem volt rossz, de vannak kamusok és olyanok akik csak szexet akarnak.egy próbát megérhet :)
2015. aug. 16. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Írj
2015. dec. 2. 10:47
 6/9 cirmos cirmi válasza:
42%
15 évesen még nyugodtan keresheted a szexuális identitásodat! Nem is biztos, hogy meleg vagy!:)
2017. febr. 9. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült találnod ismerősöket?
2017. febr. 10. 15:36
 8/9 anonim válasza:
Szia , en is igy vagyok ,nyiregyhazan lakok kozepsuliban es hat nincs egy meleg sem , , 16 eves vagyok irj ha gondolot
2017. márc. 21. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig vannak sokan!
2017. márc. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!