Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennyire félreérteni a jeleket?
Volt veletek , hogy biztos voltatok benne , hogy bejöttök a másiknak és a végén kiderült , hogy mégse?
Vagy be lehet magyarázni a jeleket?
Nagyon nehezen veszek észre jeleket, de egyszer konkrétan volt ilyen.
Aztán kiderült, hogy a lánynak van barátja, én meg néztem, hogy akkor most mi van? :D
Lehet csak titkolja
Nekem is volt ilyen esetem:
Rairtam egy crushos oldalra ami megmondja a titkos hodolom monogramját és hát az volt amire számítottam (mármint annak az embernek a monogramját írta akire számítottam) több ismerősöm, barátom mondta hogy bejövök neki de tagadta pl mikor azt írta ki insta sztoriba hogy kérdezzek valamit és én írtam hogy kbe ( külső belső esély ) és akkor az esély 4-5 volt
Egyszer csak beszélgettem a legjobb barátnőjével és azt mondta hogy a crushos oldalt a lány és az unokatesoja vezeti és a lány írta nekem a monogramot (persze a lány ezt is letagadta)
Hát lehet csak bemesélem, sőt valószinű,de néha úgy a szemembe néz ha elmegyünk egymás mellett ami erre ad okot következtetni.
Lehet , hogy csak én szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!