Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ennyire félreérteni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennyire félreérteni a jeleket?

Figyelt kérdés

Volt veletek , hogy biztos voltatok benne , hogy bejöttök a másiknak és a végén kiderült , hogy mégse?

Vagy be lehet magyarázni a jeleket?

2020. jún. 5. 13:02
 1/9 Thispain ***** válasza:
81%
It is a good question.
2020. jún. 5. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Velem inkább fordítva szokott előfordulni.
2020. jún. 5. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen veszek észre jeleket, de egyszer konkrétan volt ilyen.

Aztán kiderült, hogy a lánynak van barátja, én meg néztem, hogy akkor most mi van? :D

2020. jún. 5. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakibe nagyon bele vagy esve, általában szebbnek látod, és nézhetsz valamire jelként ami nem az.
2020. jún. 5. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Végül is lehet, pl. az egyik barátnőm annyira tapasztalatlan ilyen téren, meg nem igazán ért ezekhez, hogy ha egy fiú ránéz, képes azt is jelnek venni.
2020. jún. 5. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Lehet csak titkolja

Nekem is volt ilyen esetem:

Rairtam egy crushos oldalra ami megmondja a titkos hodolom monogramját és hát az volt amire számítottam (mármint annak az embernek a monogramját írta akire számítottam) több ismerősöm, barátom mondta hogy bejövök neki de tagadta pl mikor azt írta ki insta sztoriba hogy kérdezzek valamit és én írtam hogy kbe ( külső belső esély ) és akkor az esély 4-5 volt

Egyszer csak beszélgettem a legjobb barátnőjével és azt mondta hogy a crushos oldalt a lány és az unokatesoja vezeti és a lány írta nekem a monogramot (persze a lány ezt is letagadta)

2020. jún. 5. 19:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát lehet csak bemesélem, sőt valószinű,de néha úgy a szemembe néz ha elmegyünk egymás mellett ami erre ad okot következtetni.

Lehet , hogy csak én szeretném.

2020. jún. 5. 21:04
 8/9 abediuw válasza:
szerintem igen
2020. jún. 9. 19:58
 9/9 anonim válasza:
Igen, simán lehet. A lányok hajlamosak túlgondolni egy két mondatot. A fiúk pedig félreérteni egy-két kedves dolgot.
2020. júl. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!