Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel egy lány (jóban vagyunk) az iskolában megkérdezte láttam - e, hogy mi van az öltözőben? Mondom nem, nem láttam és elindultunk, hogy megnézzem mi van ott. Feloltottam a villanyt erre ő egyből lecsapta megfordultam felé és átölelt.
Figyelt kérdés
Miért ilyen rafkósak a lányok?
Más is csinál ilyeneket?
2023. nov. 16. 10:25
1/13 anonim válasza:
Ezt álmodtad az elmúlt éjjel?
Kellemes álom lehetett! :-)
2/13 anonim válasza:
Nekem anno középiskolában hasonló lezajlott, de nem ölelt át, hanem megkínált a páleszából.
3/13 anonim válasza:
Hát, azért, mert miért ne. De igazából sokat számít, hogy mennyi az annyi.
4/13 anonim válasza:
Ez a tipikus helyzet hogy elcsalt egy félreeső helyre ahol nem lát senki és akkor így megtehette azt amit már régóta akart.
Engem anno gimiben csalt félre egy lány hasonló módon hogy valamit szeretne mutatni, csak abból smárolás lett.
5/13 anonim válasza:
Csak egy MeToo szakértő le ne csapjon az ügyre!
6/13 anonim válasza:
Ha ez tényleg így történt, akkor ez a lány elég nyílvánvalóan jelezte, hogy többre vágyik. Én tuti megkérdezném suli után, hogy látta-e már a szobádat, mert "tanulhatnátok" ott valamelyik délután.
7/13 anonim válasza:
én arra lennék kiváncsi, hogy fiú is csinálhat ilyet lánnyal? :) mert ugye egyenlőség van. vagy ilyeneket csak lányok csinálhatnak fiúkkal?
na mindegy, úgyis az egyenlőség világában élünk. megyek én is megcsinálom ezt egy lánnyal aki tetszik.
F
9/13 anonim válasza:
S még ebből se értesz semmit kérdező... nem való neked a csajozás barátom, szépen ülj vissza és mehet a gaming. Abban jó vagy.
10/13 anonim válasza:
Hú most sokan utálhatnak téged...
Én is.
Kinek van már ekkora szerencséje basszus...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!