Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék szakítani vele,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék szakítani vele, úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni.

Szóval a barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Hogy őszinte legyek, nem hittem volna hogy ennyit is tartani fog. Az elejétől fogva az van bennem hogy nem lesz hosszútávú kapcsolat. Viszont az a baj, hogy a barátom ezt másképp gondolja. Én vagyok az egyetlen lány akiért sírt és mivel már ketten megcsalták, ezért is lepődött meg azon a bánásmódban amiben én részesítettem. Olyanokat mond hogy ha szakítunk soha többet nem fog szeretni egy lányt se, mert nem tudná úgy szeretni mint engem. Idősebb nálam pár évvel, úgyhogy volt egy pár kapcsolata. És ő már nagyon le akar emiatt komolyodni. Viszont előttem még ott az élet. Nekem ő az első barátom és valahogy hiányzik nekem is az a fajta izgalom, ami neki volt. Mint leírtam az elején, nem hittem hogy hosszú távú kapcsolat lesz, inkább ilyen nyári fellángolás volt a részemről. De az ő részéről nem. Az a baj, hogy idősebb kora ellenére túlságosan puhány és konkrétan én irányítok az egész kapcsolatban úgymond, pedig ezt egyáltalán nem szeretném. Emiatt nem tudok felnézni rá már mint férfire.

A napokban tudtam meg barátnőmtől, hogy az egyik ismerőse érdeklődött irántam hogy van e barátom és hasonló, mert nagyon szimpatikus voltam neki es hasonlók. Nekem a fiú régebb bejött, de nem tudom hogy hogy hagyjam ott a barátom. Túlságosan sajnálnám ott hagyni, ezért inkább benne élnék egy olyan kapcsolatban, amiben nem vagyok boldog.

Szerintetek mit tegyek? Szörnyű ember vagyok?

2023. nov. 15. 22:48
 1/10 anonim válasza:
97%

Dehogy vagy szörnyű ember. Az érzéseidet nem te irányítod. Semmiképp se maradj benne egy olyan kapcsolatban, ami nem tesz boldoggá, ez a srácnak sem jó. Azt hiszi, hogy minden tök jó köztetek, pedig a valóságban nem így van. Szerintem jobb lenne tisztáznod a dolgokat vele.

Az meg, hogy most úgy gondolja, hogy nem tudna más lányt szeretni idővel változni fog. Idővel be fogja látni, hogy nem egymásnak lettetek teremtve. Egy kapcsolathoz két ember kell, és ha az egyikben nincsenek meg azok az érzések, akkor a másik hiába szeretheti annyira, az hosszútávon nem fog működni. Innen már csak rajtad múlik, hogy meddig tartod fent a látszatot, hogy minden rendben működik köztetek..

2023. nov. 15. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azzal van a gond hogy szakítani akarsz hanem azzal hogy mi a fenének kellett összejönni vele és elhitetni vele hogy lesz belőle valami? Legközelebb ne csinálj ilyet mert ez nagyon szar lesz a másiknak
2023. nov. 16. 00:02
 3/10 anonim válasza:
8%
Szia Szívem! Én vagyok az, a pasid. Most tényleg szakítani akarsz velem? 😭😭😭
2023. nov. 16. 02:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem kellett volna összejönni vele, mert most tényleg eléggé lent lesz a srác. Ha nincs értelme a kapcsolatnak, akkor szakítani kell, de a srácnak biztos nehéz időszaka lesz, nekem is nem rég volt hasonló szitu, hogy a lány kiszeretett belőlem, de én még mindig szerettem, más volt a probléma gyökere, de ne haraggal váljatok el, legyél vele támogató és mond el mi a probléma. A kapcsolatot nem muszáj megszakítani vele, de ha megteszed rövidebb időn belül túl fog lépni rajtad
2023. nov. 16. 03:45
 5/10 anonim válasza:
100%
Nem azért vagy szörnyű ember, mert nem érzed jól magad a kapcsolatban, erről mem tehetsz, hanem azért vagy szörnyű mert elhitetted vele, hogy lesz valami, ahogy a #2-es is írja. Ez mi a fenének jó? Velem is csinálta ezt kettő lány is egymás után, ők vették el örökre a kedvemet az összes párkapcsolattól. Tudtad, hogy a srác hosszútávra tervez, nem? Illetve biztos vagyok benne, hogy azt is tudtad te mit akarsz. Nem lett volna egyszerűbb mondani azt neki, hogy csak szex, de semmi komoly? Akkor nem éli bele magát szerencsétlen...
2023. nov. 16. 03:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy szakítani akarsz, de lehetetlent kívánsz. Nem tudsz úgy szakítani, hogy ne bántódjon meg. Talán azt megpróbálhatod, hogy lassan adagolod neki a dolgot, de úgy is fájni fog neki valamennyire. Meg a másik, hogy a szakítás után nehogy egyből beleugorj egy kapcsolatba a másik sráccal, vagy legalább ne híreszteld, ne rakd ki instára és hasonlók.
2023. nov. 16. 06:46
 7/10 A kérdező kommentje:

De nem csak szexet akartam és azt se tudtam hogy ő hosszútávra tervez. Azt hittem csak ilyen nyári fellángolás lesz és aztán egy- két hónapot tart de valamint összeveszünk és aztán szakítunk. De nem így történt.

Én is mondtam neki hogy most azt gondolja hogy nem fog más lányt szeretni, viszont később ez változni fog. De azt válaszolta hogy ez sosem fog változni, mert nem tudna több lányt szeretni és nem is akarna

2023. nov. 16. 07:54
 8/10 anonim válasza:
76%
Hinni a templomban kell, tudod? Ezért van a szánk, hogy ilyen esetekben kérdezzünk, és kommunikáljunk egy adott szituációban, hogy megértsük mit szeretne a másik. Biztos vagyok benne, ha nyáron kérdezel, akkor elmondta volna, hogy komolyan tervez, vagy akkor is belementél volna? No comment.. "gratulálok" neked.
2023. nov. 16. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
5%

csak reménykedem, hogy nem ilyen lesz a következő barátnőm.

mostantól minden lánytól meg fogom kérdezni, hogy "de ugye tényleg szeretsz", meg "ugye nem csak egy fellángolás?", nehogy hasonló szituba találjam magam 3 hónappal később :DD

2023. nov. 17. 01:45
 10/10 anonim ***** válasza:

megmondom neki hogy vége azt kész

nincs jó módja a szakításnak

2023. nov. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!