Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten 16 évesek vagyunk na most 1 hónapja vagyunk együtt, de szakítani nem szeretne a fiú! Csak valtozatosagott szeretne es uj dolgokat! Mit csinaljak szerintetek? Voltam már foci meccsén, mar lefekudtunk,sok progink volt! Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 21:44
1/12 anonim válasza:
nem tudjuk megmondani, hogy miben akarja a változásod. kommunikáljatok
2/12 anonim válasza:
Ha nem megy, nem kell erőltetni. Ezeknek zsigerből kellene jönnie. Ha ennyire pang a dolog, el kell engedni.
3/12 anonim válasza:
1 hónap alatt nem megy az elég fura
4/12 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg, hogy mikre gondolt?
5/12 anonim válasza:
kapcsolat alapja a bizalom, de úgy tűnik ez sem megy.
Nem tudom mire gondolt a srác, kérdezd meg tőle
6/12 anonim válasza:
1 hónapja vannak együtt, ennyit képtelenek megbeszélni, de már "lefeküdtek"...
7/12 anonim válasza:
Mert az egyszerűbb: csak tartani kell a nunit, meg nyomni a kukit...
8/12 anonim válasza:
:D ű
1 honap alatt kimerult egy tini kapcsolat.. en orultem volna, mint majom a farkanak, ha 16 evesen osszejon egy csaj, nem meg valogatnek
10/12 anonim válasza:
9- es ne már mert még elhiszik 😂
Egyébként, ha egy hónap alatt itt tartotok akkor sajnos azt kell mondanom, hogy nem lesz túl hosszútávú ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!