Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akinek van barátja (elvileg) és eddig nagyon ritkán láttam, hogy együtt vannak, és mégis próbál szemezni, miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Talán bejön neki a külsöm?
Már régóta csinálja, én meg nem fogok odamenni hozzá, ha barátja van...
Próbálok kerülni, de nehéz...
2022. nov. 18. 21:34
1/11 anonim válasza:
Kerdezd meg van e baratja
Lehet nincs is!
2/11 anonim válasza:
Ha más jeleket ezen kívül nem észleltél, akkor nem látnék bele ebbe semmit.
3/11 A kérdező kommentje:
2# igazad van, de akkor is engem néz elöször a tömegből.
meg mindig nézi ahonnan jövök.
2022. nov. 18. 22:02
4/11 anonim válasza:
Attól mert szembe tűnő vagy számára még nem jelent semmit. Hűséget fogadott nen vakságot! :D
5/11 anonim válasza:
Van egy szaktársam egyetemen, akivel összenézünk, meg azonnal észrevesszük egymást, de nekem barátnőmnak, neki meg barátja. Tényleg nem jelent semmit.
6/11 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, nem tudjátok milyen ez, mert nem ti vagytok a helyemben :)
2022. nov. 18. 22:26
7/11 anonim válasza:
Lehet meg akarja csalni a barátját, ha belemennél az nagyon nem lenne szép tőled. A pasija helyében ez a helyzet meg nagyon dühítő szerintem
8/11 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem megyek bele, le is irtam, hogy kerulni probalok, de igy is probal szemezni velem
2022. nov. 19. 01:05
9/11 anonim válasza:
Mondd el ezt a barátjának, és ügy megoldva.
10/11 A kérdező kommentje:
semmi közöm hozzájuk, és nem is ismerem.
2022. nov. 19. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!