Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszekedtükk és pofon vágott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedtükk és pofon vágott és nem tudom hogy emiatt most szakítanak e vele ?

Figyelt kérdés
Át jött hozám össze vettünk és már anyám is fel kiabált hogy rendben e van minden mondtam hogy igen ő akkor is veszekedett rá orditottam hogy fejezze be ő meg pofon vágott es haza ment. Bocsánatot kért én mondtam hogy most egy kicsit hadjon amíg el gondolkodom ezen.
2023. ápr. 28. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. ápr. 28. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ja és te vagy a fiú vagy a lány?
2023. ápr. 28. 15:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Én 18 leszek ő 16 én fiú ő lány
2023. ápr. 28. 15:42
 4/10 NTBS ***** válasza:
13%
Akkor ne szakíts.
2023. ápr. 28. 16:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért ne szakitsak mert ő lány ? Attól még nincs joga megpofozni
2023. ápr. 28. 16:14
 6/10 hungarikum_202 ***** válasza:
76%

#5 Ez természetes.

Szerintem szakíts, jobb távol maradni az ilyen erőszakos picsáktól.

2023. ápr. 28. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Szakíts. Azonnal. Ma még csak egy pofon. Holnap már kettő. Aztán azon kapod magad, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élsz
2023. ápr. 28. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez attól is függ, hogy min vesztetek össze, de alapvetően ilyesmi nekem se férne bele.
2023. ápr. 29. 09:58
 9/10 anonim válasza:
75%

A testi erőszak megbocsájthatatlan nemtől függetlenül és témától függetlenül. Egyedül akkor okés, ha valaki önvédelemre használja. Szerintem ne bocsáss meg neki, ha ezt nem képes felfogni.

20L

2023. ápr. 29. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
29%

Összejöttél a Lilivel Xd?

Amúgy ha szidtad, vagy mondjuk megcsaltad, akkor mondhatni oké, de szerintem beszéld meg vele. Én pl akkor rugom néha bokán a fiúmat (persze nem erősen, csak intő jelleggel), ha szidja azokat a barátaimat, akik ugyan csapják nekem a szelet, de csak poénból, plusz nálunk a csapatban aranyszabály, hogy sporttárssal nem jövünk össze, főleg ha más egyesületből van, végképp, ha barátunk van. Egyébként olyan is van alkalmanként, hogy a fiúm finoman rácsap a karomra amikor szivatom a haverját, mert elvileg bzi

2023. ápr. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!