Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedtükk és pofon vágott és nem tudom hogy emiatt most szakítanak e vele ?
#5 Ez természetes.
Szerintem szakíts, jobb távol maradni az ilyen erőszakos picsáktól.
A testi erőszak megbocsájthatatlan nemtől függetlenül és témától függetlenül. Egyedül akkor okés, ha valaki önvédelemre használja. Szerintem ne bocsáss meg neki, ha ezt nem képes felfogni.
20L
Összejöttél a Lilivel Xd?
Amúgy ha szidtad, vagy mondjuk megcsaltad, akkor mondhatni oké, de szerintem beszéld meg vele. Én pl akkor rugom néha bokán a fiúmat (persze nem erősen, csak intő jelleggel), ha szidja azokat a barátaimat, akik ugyan csapják nekem a szelet, de csak poénból, plusz nálunk a csapatban aranyszabály, hogy sporttárssal nem jövünk össze, főleg ha más egyesületből van, végképp, ha barátunk van. Egyébként olyan is van alkalmanként, hogy a fiúm finoman rácsap a karomra amikor szivatom a haverját, mert elvileg bzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!