Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál egy olyan lánnyal akinek sok fiú barátja van?

Figyelt kérdés

Mert úgy gondolod hogy ez a kapcsolat nem neked való. És így nem tudod jól érezni magad.

(El mennek moziba, fagyizni, kettesben, sétálni stb a te csajoddal:3)

2023. máj. 3. 12:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem szakítanék. Főleg ha engem szeret a lány. 30/F
2023. máj. 3. 12:14
 2/23 anonim ***** válasza:
47%
Eleve ossze sem jonnek ilyennel xd
2023. máj. 3. 12:25
 3/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem, de megpróbálnám limitálni az ilyen találkozókat, vagy elmennék vele, hogy tudják, hogy hol a helyük.
2023. máj. 3. 12:26
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
én se jönnék össze ilyennel
2023. máj. 3. 13:08
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
HA már benne vagyok egy kapcsolatban vele akkor a kérdés lényegtelen.
2023. máj. 3. 13:24
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Akkor szakítanék, ha okot ad rá. Pl. nemcsak barátok azok a fiúk, vagy nem akar velem találkozni, mert inkább velük van.
2023. máj. 3. 13:46
 7/23 anonim ***** válasza:
4%

Minden kérdés más megvilágításba kerül tiniként és felnőttként. Ha tini vagy, örülsz hogy kapcsolatban vagy, nem fogsz elutasítani valakit ilyen miatt (vagy hát ritka, attól függ ki milyen népszerű).

Felnőttként, tapasztalattal már elég egyértelmű, hogy ez nem jelent túl jót, mert mindig lesz valami sggnyalója, akik sorakoznak nála. Tudod azt is, hogy nem eggyel flörtöl, vagy közelednek felé, sokszor arra tartják őket hogy figyelmet kapjanak.

2023. máj. 3. 14:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a probléma? Ha lánnyal csal meg, azt szabad?
2023. máj. 3. 14:55
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is sok lánybarátom van, amég a srácok tényleg csak barátok addig felőlem lehet akármennyi.
2023. máj. 3. 15:24
 10/23 A kérdező kommentje:
#8 az az egyik rémálmom, hogy biszexuális lány lánnyal csaljon meg
2023. máj. 3. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!