Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál egy olyan lánnyal akinek sok fiú barátja van?
Figyelt kérdés
Mert úgy gondolod hogy ez a kapcsolat nem neked való. És így nem tudod jól érezni magad.
(El mennek moziba, fagyizni, kettesben, sétálni stb a te csajoddal:3)
2023. máj. 3. 12:00
11/23 anonim válasza:
10: :D Ezzel én is így vagyok. Még ha hím, azt úgy el tudnám rendezni magamban, de ha lány...
12/23 A kérdező kommentje:
Főleg hogy egy lánynak lány baráti vannak, egésznap egybe lógnak
És tudod milyen a lány barátság, össze bújnak puszilkodnak stb, mert ez a "lányos"
2023. máj. 3. 16:01
13/23 anonim válasza:
Ha vele vagy és szereted, bízz benne. Nem kell féltékenykedni csak azért, mert más ivarúak a barátai...
14/23 anonim válasza:
Az ilyeneket csak olyan fiuk viselik el akiknek szinten sok lany baratja van es tetszik is nekik , igy nem zavarja az egojat.. amikor csak a lanynak van sok ellenkezo nemu baratja az elobb vagy utobb gondot okoz.
15/23 A kérdező kommentje:
#14 így megértem
Viszont nekem nemhogy lány, még fiú barátom is alig vannak
Szóval nekem nagyon bántaná az egómat ha más hímek vennék körül az én nőmet
2023. máj. 3. 16:37
16/23 anonim válasza:
15. Érthető , engem is zavart mindigy mi ilyenek vagyunk.
17/23 anonim válasza:
ma 16:37
De miért bánt? Szerinted meg fogják erőszakolni? Arról ő tehet?
Vagy ő maga nem bír ellenállni a fiúbarátainak, annyira civilizálatlan ösztönlény?
18/23 anonim válasza:
17. Tinilanyoknal nem tudni, isznak, drogoznak azt mar lecsuszott a bugyi vagy megdugjak vagy megujjazak..
19/23 anonim válasza:
Hímek… Hol élsz te? Az állat világban? Ne csodálkozz ha egy alfah megtermékenyíti a nőstényt, akiről azt képzelged, hogy a tiéd…
20/23 A kérdező kommentje:
#17 csak simán nem bírja az egóm hogy más fiú is legyen az életében, ilyen a természetem csak így tudom jól érezni magam, hogy csak én vagyok neki
2023. máj. 3. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!