Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meg bocsájtanátok vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg bocsájtanátok vagy szakítanátok?

Figyelt kérdés
Első közös esküvőnk volt a párommal, 1 hónapja/se voltunk kb együtt. Ő erőltette hogy menjek vele, mert én felvetettem hogy esetleg korai, de valamiért mégis ragaszkodott hozzá. Elmentem vele és kb 1-kor elkezdte mondani hogy milyen fáradt, és menjünk haza. Erre se a pénzt nem adta oda a párnak, sem a barátaitól nem köszönt el.. ekkor már tudtam hogy engem csak le akar rázni és borzalmas kedvem volt hazafele, amit látott is, és mondtam neki hogy csak álmos vagyok aztán békén is hagyott ezzel. Egész úton tette az ártatlant hogy nagyon fáradt. Természetesen vissza ment az esküvőre leitta magát és reggel fél 6 ig ott bulizott, engem totál hülyének nézve, és el se mondta. Vártam 3 napot hogy hajlandó lesz magától elmondani, de sajnos nem. Nem tudott inni miattam, mert engem haza kellett vigyen, 30km-re laktunk egymástól és akkor még a szüleink nem támogatták az együtt alvást. Azon az állásponton vagyok, hogy nem lett volna gond ha inni akar vagy nem érzi jól magát velem, csak lett volna őszinte. Nemtudom rosszul látom-e vagy se, ti mit tettetek volna?

2020. máj. 5. 18:45
 1/5 anonim válasza:
23%
Szedtél volna fel valakit elötte.
2020. máj. 5. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szubjektív válasz: Szakítanék.

Objektív(abb) válasz: Csak egy szemszögből látom a dolgot, és nem vagyok tisztában a kauzalitással sem. Na meg nem tudom ki mit érez, hogyan viszonyul a kapcsolathoz és ami a legfontosabb: Nincs senki a hellyedben, csak te dönthetsz ha mérlegelsz magadban!

2020. máj. 5. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint szakítanék vele. A fő probléma az, hogy hazudott neked. Azt mondta fáradt, haza akar menni és erre visszament bulizni.

Azt viszont te tudod, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatotokat vagy sem. Beszéltél már vele egyébként erről? Tudom, hogy írtad, hogy ő nem említette meg a dolgot, de te megemlítetted neki? Szerintem beszéljétek át a dolgot, hallgasd meg az ő verzióját is és utána dönts szerintem.

2020. máj. 5. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
szakítottam egyébként vele miután nem mondta el csak kíváncsi vagyok másnak a véleményére is hogy jól döntöttem e...de látom akkor igen :)
2020. máj. 5. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En is szakitottam volna vele ha meg megbeszelni sem volt hajlando. De orulj neki hogy meg az elejen vege lett ennek a kapcsolatnak:)
2020. máj. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!