Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok?
Ti szakítanátok a barátotokkal/barátnőtökkel azért mert keveset találkoztok?
Én most ezen gondolkozom főleg azért mert most beszéltem a barátommal és mondta hogy a hétvégén (most) nem fogunk tudni találkozni.
Eddig se találkoztunk nagyon gyakran de az utóbbi hetekbe annál is kevesebbet (10 hónapja vagyunk együtt)
Októberben egyáltalán nem találkoztunk.
Ugye most őszi szünet van és én azt hittem (kis naiv) hogy többször fogunk találkozni nem csak egyszer. Úgy volt hogy ma is találkozunk de ő már megint nem ér rá sajnos. Bocsi, lehet egy kicsit hosszú lett de most nagyon felidegesített és jó volt kiírni magamból. Megint elgondolkoztam azon hogy szakítanunk kellene mert lehet így csak rosszabb.
Suli időben nem tudunk találkozni hétköznap.
Hétvégén tudunk néha.
Mostanában sokszor nincs itthon mert az apja nagyon sok programot szervez nekik (neki és a testvéreinek)
Vagy dolgoznia kell.
Csak szombaton tudnánk találkozni.
Igazából jó a kapcsolatunk ha együtt vagyunk, nem szoktunk veszekedni se.
Csak ez a baj hogy alig látjuk egymást
Én egy évig voltam olyan kapcsolatban, ahol a lány gyakorlatilag nem engedett többet találkozni 1-2 napnál hetente, sosem értettem meg miért. De szerettem nagyon.
Békében váltunk el a végén, többnyire. Én szerelmes lettem másba, sajnos ez van.
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!