Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a lánnyal aki tetszik nekem? én rontottam el valamit?
Biztos, hogy nem nyomultál.
1. Lehet simán bármilyen magánéleti gond (suli, otthoni)
2. friss neki ez az egész (LL) és bizonytalan, hogy belevágjon e
Két fontos dolog nem derült ki:
- Tudod róla, hogy minimum biszex?
- Ő tudja rólad, hogy a lányokhoz (is) vonzódsz?
Ha csak az egyik kérdésre is "nem" a válasz, akkor előbb cselekedned kell, megbizonyosodni róla, hogy szabad az út. Azt amúgy nem hinném, hogy nyomulós lettél volna, de a női megérzések tényleg működnek néha, lehet megérzett valamit. Esetleg tudhat más is a vonzódásodról, aki esetleg elmondhatta neki?
Szerintem ne gondold túl, nincs olyan, hogy túl sokat ír valaki, hanem olyan van, hogy olyan ír, akire nem vagy kíváncsi. (Mármint ilyen kezdeti fázisban, amikor próbálsz kezdeményezni és mondjuk írsz neki minden nap, több soros üzeneteket akkor arra válaszolnia kéne, ha érdekli a dolog, ha meg nem, akkor valószínuleg sok neki az is, ha csak egy-egy sort írsz.)
Szerintem ilyen korban, ha egy suliba jártok és mindketten a lányokat szeretitek, akkor már az örömöt okoz, hogy nem érzed magad annyira egyedül és talán van esélyed a tinédzserkori szerelemre.
Bátor vagy, hogy ráírtál, ha o kérte el a Facebookod mindenképp érdekled ot is (akár csak barátilag, mert jófej vagy, akár máshogy)szóval nem rontottál el semmit, majd remelhetoleg megtudod, mi a baja.
Akkor menj és vigasztald meg!
Sok sikert nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!