Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányokkal hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányokkal hogyan viselkednek a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig ha megyek valahova igyekszem csinos lenni viszont sokan mondják hogy szép vagyok de egyszerűen nem akarom el hinni. Mindig mikor megyek valahova legyeskednek körülöttem a fiúk. Rám mosolyognak, bámulnak, mögöttem jönnek és nézik a seggem meg ilyenek. Volt olyan hogy két srác bevárt engem mire én végzek az étterembe az evéssel pedig ők már rég végeztek. És csak azt látom hogy jönnek mögöttem szóval megvártak. Volt olyan is hogy el kezdtek nekem énekelni. Állandóan kacsingatnak. Nem tudom hogy most ez miért van mi a véleményük rólam. Nem tudom ezt hova tenni sokszor.

2023. szept. 29. 10:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
75%
Olyannal még nem találkoztam aki valóban 10/10 és szerény is, ellenben sok olyannal igen aki full átlagos csajszi de 10/10-nek gondolja magát. Igazából teljesen mindegy hogy ki mit gondol magáról, a másik nem veled való viselkedését kell nézni. És mint mondtam a szépség szubjektív. Lehet hogy valakinek te vagy a tökéletes 10/10 de egy másik férfi teljesen átlagosnak lát. Nagyon kevés univerzális szépségideál létezik. Azzal nem lőhetsz mellé ha fit vagy, szépek a fogaid, szép a bőröd, jó a higiéniád. Ezekre senki nem fogja azt mondani hogy nem tetszik neki. Hajszín, szemszín, hajhossz stb. nem számít, mert valaki mondjuk csak a szőke kék szemű lányokat tartja tökéletesnek, valaki más meg lehet a brunetteket preferálja. Ezzel csak azt akarom mondani hogy magadat hiába próbálod bekategorizálni. Döglenek érted a pasik? Tele vannak az üzeneteid férfiakkal? Hívnak randira? Ha nem, akkor valszeg nem vagy 10/10, ha meg igen még akkor se biztos hogy az vagy, de jó eséllyel átlag feletti a kinézeted
2023. okt. 8. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!