Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányokkal hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányokkal hogyan viselkednek a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig ha megyek valahova igyekszem csinos lenni viszont sokan mondják hogy szép vagyok de egyszerűen nem akarom el hinni. Mindig mikor megyek valahova legyeskednek körülöttem a fiúk. Rám mosolyognak, bámulnak, mögöttem jönnek és nézik a seggem meg ilyenek. Volt olyan hogy két srác bevárt engem mire én végzek az étterembe az evéssel pedig ők már rég végeztek. És csak azt látom hogy jönnek mögöttem szóval megvártak. Volt olyan is hogy el kezdtek nekem énekelni. Állandóan kacsingatnak. Nem tudom hogy most ez miért van mi a véleményük rólam. Nem tudom ezt hova tenni sokszor.

2023. szept. 29. 10:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%
Kamu
2023. szept. 29. 14:25
 12/31 anonim ***** válasza:
32%
10. vagyok. Lepontoztatok, látom, de nem érdekel. Igen, megteszem. Lehet, hogy a lányod még fiatalabb, de az sem érdekel. Igen, lehet, hogy kiderítem, hogy mi az instája, vagy tiktokja, és igen, letöltöm a képeit, videóit, igen, mappába rendezem azokat, ha kell, és igen, igenis kiverem rájuk. És nem tehetsz semmit ellene. Képtelen vagy. Ők közszemlére teszik magukat, és én, igen, elveszem azt, amit felkínáltak nekem. Oh, yeah.
2023. szept. 29. 14:32
 13/31 A kérdező kommentje:
#12 te normális vagy? Hát igen ez a mai világ!
2023. szept. 29. 14:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Azok alapján, amiket leírtál, valószínűleg a srácok számára tetszetős vagy.
2023. szept. 29. 14:35
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
13. Abszolút. Legszívesebben 3D-szkennelném a legtöbb szép lányt, és szobrokat emelnék nekik.
2023. szept. 29. 14:35
 16/31 A kérdező kommentje:
#14 legnormálisabb válasz! Köszönöm🙏
2023. szept. 29. 14:38
 17/31 A kérdező kommentje:
#15 tedd azt, persze.
2023. szept. 29. 14:38
 18/31 anonim ***** válasza:
42%
#16 Annyival még kiegészíteném a válaszom (és nem ijesztgetni akarlak), hogy ez nagyon jó érzés, nagyon jó önbizalom építő, viszont egyben vonzza magával a veszélyt is. Szóval legyél óvatos, körültekintő, mert sajnos léteznek rossz szándékú emberek is. Illetve arra is készülj fel, hogy a srácok egy része nem kapcsolatot szeretne majd tőled, csak egy kalandot.
2023. szept. 29. 14:51
 19/31 A kérdező kommentje:
#18 nem biztos azért!! Ezt honnan szeded egyébként? Tehát ezt első alkalommal megmondom?
2023. szept. 29. 14:53
 20/31 anonim ***** válasza:
78%
#19 Tapasztalatból mondom. Sok olyan lányt ismertem, akikkel én és a barátaim is el lettünk volna egy éjszakára, de sosem akartam/akartunk velük összejönni. A legszebb lányok sokszor csak szexre kellenek.:(
2023. szept. 29. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!