Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányokkal hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányokkal hogyan viselkednek a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig ha megyek valahova igyekszem csinos lenni viszont sokan mondják hogy szép vagyok de egyszerűen nem akarom el hinni. Mindig mikor megyek valahova legyeskednek körülöttem a fiúk. Rám mosolyognak, bámulnak, mögöttem jönnek és nézik a seggem meg ilyenek. Volt olyan hogy két srác bevárt engem mire én végzek az étterembe az evéssel pedig ők már rég végeztek. És csak azt látom hogy jönnek mögöttem szóval megvártak. Volt olyan is hogy el kezdtek nekem énekelni. Állandóan kacsingatnak. Nem tudom hogy most ez miért van mi a véleményük rólam. Nem tudom ezt hova tenni sokszor.

2023. szept. 29. 10:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#20 de miért???! Ez nem értem!! Miért?
2023. szept. 29. 15:03
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
#21 Mert sok srác ilyen korban gyűjti a trófeákat és természetes, hogy a lehető legszebbekre hajtanak rá.
2023. szept. 29. 15:05
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 de miért nem kapcsolat? Azzal dicsekednének hogy meg tartották!!! Miért nem kell nekik egy szép barátnő?
2023. szept. 29. 15:07
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

#23 "de miért nem kapcsolat?" - Mert ha elköteleződik, akkor nem szexelhet csak úgy mással, vagyis megszakad a trófeagyűjtés.

"Miért nem kell nekik egy szép barátnő?" - Egy kapcsolatban a kinézet csak egy dolog a sok közül. Lehet, hogy egy lány nagyon szép, de nincs agya, ami egy kapcsolatban nem előnyös.

2023. szept. 29. 15:10
 25/31 A kérdező kommentje:
#24 tegyük fel van agya okos és szép. Na akkor miért nem tartják meg? Igazi hülyék!
2023. szept. 29. 15:13
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#25 Aki szép és okos is, annak kis túlzással mindig van kapcsolata.
2023. szept. 29. 15:57
 27/31 anonim ***** válasza:
7%

egoista ribi vagy. valoszinuleg figyelemfelkelto ruhakban is jarsz

de jo dolguk megy a lanyoknak, csak ugy omlenek nekik a fiuk, a leirtak alapjan 🤣szegeny fiuk meg kell kuzdjenek mert ok korul nem legyeskednek a lanyok🤣

2023. szept. 30. 08:01
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

Elárulok egy titkot amit sok férfi nem vall be, de haverokkal átbeszélve erre a megállapításra jutottunk:

- 10/10-es és 8/10-es közötti lányok: egyéjszakás. Kapcsolatban sok gond van velük, megszokták a férfi validációt, valszeg ribiskednek instagramon, mindig lesz konkurencia, minden férfi le akar velük feküdni.

- 7/10 és 5/10 közöttiek: leendő barátnők/feleségek. Nincs felfújva az egójuk, a földön járnak, kisebb a valószínűsége hogy más férfiak rájuk hajtanak, a szépségbeli hibáikat a személyiségükkel pótolják

- 5/10 alattiak: egyéjszakások/gyakorlásra jók/"nem sikerült jobbat találni, de azért szeretnék barátnőt meg családot". Nem feltétlenül büszkélkedsz velük a haverok előtt, de a testi igényeidet ők is ki tudják elégíteni. Sokszor komplexusosak. Könnyen megkaphatóak, mert vágynak a férfi figyelemre amit a náluk jobban kinéző lányok könnyebben megkapnak.

Jöhetnek a lepontozások, nem érdekel. Mindenki tegye a szívére a kezét és úgy mondja hogy sosem beszéltek még hasonlóról a haverokkal. A kategóriák esetenként eltérhetnek, és a szépség is szubjektív, de nagy általánosságban ha túl szép vagy, az inkább hátrány mint előny. Sok férfi le se mer szólítani vagy feltételezi hogy sok férfival volt már dolgod és elmegy a kedvük. Egyébként meg biztos vagyok benne hogy a nők hasonlóan gondolkoznak. Náluk se mindig előny ha a férfi tökéletes.

2023. okt. 7. 21:37
 29/31 A kérdező kommentje:
#28 igazad van de szerinted egy 10/10 es lány akár nem lehet jó feleség ha egy szerényebb típus??
2023. okt. 7. 22:55
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#29 De, lehet. Amiket 28-as írt, azok főként általánosítások, de ezt nem nagtívan értem, hiszen sok igazság van bennük. Azért is igazak általában a leírt dolgok, mert aki nagyon szép, annak akaratlanul is elszáll az egója, mikor rájön, hogy gyakorlatilag ezzel az adottságával mindent el lehet intézni. És ezért zárja ki egymást legtöbbször a szépség és a szerénység, egoistával pedig kevesen akarnak házasodni.
2023. okt. 8. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!