Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a szüzesség elvesztése?
az elején fáj ahogy láttam 2 lánynál. de utána meg le se akarsz pattanni a lécről ;)
majd meglátod
Utolsó ugye ez csak vicc?
Ennyire ostoba nem lehet kérdező, troll kell legyen
Nem sokaig lesz mar lany, a terhesség es a gyerek mellett hamar megasszonyosodik majd. Kerdezo, hajra, zuzzatok, csak elobb valasszatok nevet neki.
Ha a faszid lelankad gumiban, akkor javasolj neki testmozgast es egeszsegesebb eletmodot, ez meg 50 felett is ciki.
Mi a helyzet, kérdező? Én 27/N vagyok és nekem nagyon fájt az első 4-5 alkalom, mert a páromnak elég nagy van. Néha most is fáj egyes pózokban, de hamar váltunk, ha nekiüti a méhszájamnak, mert az annyira neki se jó érzés. Sok-sok gyakorlást igényelt, nagy szerszámmal bizony nem egyszerű kreatívnak lenni egy nőben, mert a végtelenségig mi sem tudunk tágulni és nedvesedni ha épp van valami fura a fejemben amin kattogok közben, de ez idővel egyre ritkább lett és egyre jobb lett vele. :) Csak amikor fàradt vagyok és a ciklus végén amúgy sem vagyok soha annyira felizgulva a hormonok miatt, akkor néha kicsit kellemetlen.
Átlagos méretű szerszámmal is fájni fog, de nem lesz olyan szörnyű, jobban fogod élvezni kèt-három alkalom után, mint amennyire fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!