Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Már akarom ahogy a barátom is, csak félek tőle mégis hogy fájni fog vagy hogy milyen lesz:/

2023. szept. 28. 01:18
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
20%

az elején fáj ahogy láttam 2 lánynál. de utána meg le se akarsz pattanni a lécről ;)

majd meglátod

2023. szept. 29. 16:30
 42/48 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező rámírt privátba, hogy miért kell gumi, elmagyaráztam, és most ott tartunk, hogy a pasija idősebb, és azt bizonygatja, hogy nem lesz jó egyikőjüknek sem, ha gumit használnak, meg abban lelankad a farka és ne oktassam ki, hogy az előváladéktól is terhes lehet, a pasijának nincs olyan és különben is ki fogja húzni időben... Én befejezem a "kioktatását", van ennél fontosabb dolgom is, de hátha van még itt pár értelmes ember, aki meg tudja győzni, hogy nem a legjobb ötlet egy rendszeresen gumi nélkül kúró férfinak adni a szüzességét gumi nélkül. :-(
2023. szept. 29. 19:32
 43/48 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó ugye ez csak vicc?

Ennyire ostoba nem lehet kérdező, troll kell legyen

2023. szept. 29. 20:14
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnt, az üzenetek alapján inkább egy egyszerű, megvezethető fiatal lány. :(
2023. szept. 29. 20:50
 45/48 anonim ***** válasza:
74%

Nem sokaig lesz mar lany, a terhesség es a gyerek mellett hamar megasszonyosodik majd. Kerdezo, hajra, zuzzatok, csak elobb valasszatok nevet neki.

Ha a faszid lelankad gumiban, akkor javasolj neki testmozgast es egeszsegesebb eletmodot, ez meg 50 felett is ciki.

2023. szept. 29. 21:16
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
42 ne foglalkozzál vele.. kit érdekel xd
2023. szept. 29. 23:24
 47/48 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem írtam privátban.:)
2023. szept. 29. 23:49
 48/48 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet, kérdező? Én 27/N vagyok és nekem nagyon fájt az első 4-5 alkalom, mert a páromnak elég nagy van. Néha most is fáj egyes pózokban, de hamar váltunk, ha nekiüti a méhszájamnak, mert az annyira neki se jó érzés. Sok-sok gyakorlást igényelt, nagy szerszámmal bizony nem egyszerű kreatívnak lenni egy nőben, mert a végtelenségig mi sem tudunk tágulni és nedvesedni ha épp van valami fura a fejemben amin kattogok közben, de ez idővel egyre ritkább lett és egyre jobb lett vele. :) Csak amikor fàradt vagyok és a ciklus végén amúgy sem vagyok soha annyira felizgulva a hormonok miatt, akkor néha kicsit kellemetlen.

Átlagos méretű szerszámmal is fájni fog, de nem lesz olyan szörnyű, jobban fogod élvezni kèt-három alkalom után, mint amennyire fáj.

2023. okt. 9. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!