Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nagyjából hány évesen veszítik el a szűzességüket a fiatalok?
Én 18 évesen vesztettem el, de hallottam a környezetemben olyat, aki már 12 évesen. Szerintem a leggyakoribb 14-20 között. A fiúk egyértelműen később vesztik el, mint a lányok, mert lassabban érnek és mert a fiúk mindig minél fiatalabb lányokat keresnek. Úgy értem, hogy egy 18-20 éves srác még simán jár egy 16 éves csajjal és elveszi a szüzességét, míg egy 16 éves srác, ha összejön neki egy korabeli csaj vagy fiatalabb még nem feltétlenül szexelnek rendesen.
24/F
Én még nem veszítettem el :(
20F
Hat szóért itt is olvasol számtalan kérdést amiben csomó szűz csaj meg pasi írogat
De amúgy 14-16ig simán a lanyok
És ne hidd azt h a fiúk később vesztik el. Hisz ok a legkanosabbak
Van egy ismerősöm, most lett 14 de már egy “dugopartnere” van
A csaj 15
Na itt már elvesztem szóval én azt mondom h 14-15tol már mindenki próbálkozott
Szerintem egyáltalán nem gyakori, hogy 12-14 éves kiscsajok meg srácok elvesztik a szüzességüket. Vannak sajnos, de a legtöbb inkább, csak cikinek érzi, hogy még az. Nameg nagyon sok felre informált lány is van.
Úgyhogy szerintem 15-16-tól inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!