Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Hogyan próbáltok "meghódítani" egy lányt? Vagy hogyan próbáljátok nagyjából a lány tudatára adni hogy bejön nektek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 18:53
1/17 anonim válasza:
Igazából sehogyan... :/ Pont az van, hogy mindig elhatározom, aztán semmi nem lesz belőle...bár abból észreveheti, hogy pont ő az egyetlen, akihez nem szólok hozzá :(
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
De még úgy sem, hogy szemezel vele?:o
2017. okt. 24. 18:56
4/17 anonim válasza:
Ő az egyetlen akire rá se nézek, csak amikor éppen nem látja vagy valami más oka van annak hogy felé nézzek és nem tűnik fel neki hogy őt nézem :D
5/17 anonim válasza:
Nem...igazából nekem kellene egy jel, sz'val ha mondjuk kezdeményezné ő a szemezést, akkor belemennék, meg utána kezdenék udvarolni, stb:....de ha nem ad jelet a lány, nem merek lépni...
6/17 A kérdező kommentje:
Koszonom:3
2017. okt. 24. 19:03
7/17 anonim válasza:
Nézem nézem és még többet nézem és nem veszem le róla a szemem
8/17 anonim válasza:
Hát nem merek kezdeményezni, mert attól félek h hogyan reagálna...
De még azt se tudom, hogy bejövök-e neki, mert a kiszemeltem nem akar küldeni jelet. Ha küldene, akkor rávenném a bátorságom, hogy kezdeményezhessek...
De sztem elbasztam a lehetőséget...
9/17 anonim válasza:
Percenként 50x megnézem a FaceBook oldalát, és reménykedem, hogy észreveszi ki tekinti meg legtöbbet :DDDD
10/17 A kérdező kommentje:
#9 Xddddddddd...a vegen meg belikeolod egy vagy 5 eves posztjatxdddd
Köszönöm az eddigi válaszokat..
2017. okt. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!