Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Már akarom ahogy a barátom is, csak félek tőle mégis hogy fájni fog vagy hogy milyen lesz:/

2023. szept. 28. 01:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
16%

Hát, akinek nincs agya, vagy kognitív kapacitása véleményt megfogalmazni, gombot nyomogatni még az is tud. Na zúzzátok! :D

2023. szept. 28. 13:38
 32/48 gergelice16 ***** válasza:
0%
Legalább megtörténik, amire számítottam :D
2023. szept. 28. 13:40
 33/48 trichard2001 ***** válasza:
0%
#5 bázisolt alfa chad
2023. szept. 28. 13:44
 34/48 anonim ***** válasza:
33%
#32 Én írtam véleményt, amit vélhetően te is lepontoztál, pluszban direkt nem reagáltál rá, szóval inkább ne mondj semmit "csajozó bajnok"...
2023. szept. 28. 14:02
 35/48 anonim ***** válasza:
85%
Ha a semmibol dugnak meg megfelelo elokeszulet nelkul, olyan helyen (pl vizbe) ahol nincs esely benedvesedni akkor igen rohadtul :)
2023. szept. 28. 14:25
 36/48 anonim ***** válasza:
20%

Én még életemben nem pontoztam le senkit, pláne nem azért, mert nem értek egyet vele. Az oldal épp a vélemények és perspektívák találkozásáról szól, ettől hasznos. Persze csimpánzmód nyomkodó white knightok nem erre használják a funkciót.

Nem tudom melyiket írtad, szerintem mindenre reagáltam.

2023. szept. 28. 14:34
 37/48 gergelice16 ***** válasza:
7%

#32 Bocsánat, azért nem írtam eddig, mert úgy láttam, összekeversz #15-össel, mert nem tőlem idéztél... Illetve én csak azokat a kommenteket pontozom le, amik csak szórakoznak, és direkt hülye válaszokat adnak (mint pl. a 37-est).

De ha bármi kérdésed van, állok rendelkezésedre!

2023. szept. 28. 15:31
 38/48 gergelice16 ***** válasza:
16%
#34-et akartam írni, bocsánat! Már kezdek összezavarodni :D
2023. szept. 28. 15:32
 39/48 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon sokan összekaptak itt, ne riasszon meg ez kérdező. Nem igazán láttam női tapasztalatot (habár csak átfutottam a válaszokat), szóval itt van egy. Nem tudom hány évesek vagytok, vagy mióta vagytok együtt a barátoddal, de ha valóban mindketten vágytok erre és úgy érzitek, felkészültetek, akkor ne tartson vissza mások véleménye. Védekezésre nagyon figyeljetek oda, több méretű és minőségű óvszer is van, ne spóroljatok rajta, és eddig nem igazán láttam, hogy mások ajánlották volna, de legyen kéznél síkosító. Lehet nem lesz rá szükségetek, de nekem teljesen megváltoztatta az élményt. Amikor elveszítettem a szüzességem egyáltalán nem álltam rá készen fizikailag, de az exemet nem foglalkoztatta különösebben a dolog, előjáték nélkül nekem esett, és elég kellemetlen volt számomra az élmény. Nem mondanám egyenesen fájdalomnak, mert azóta olyat is megéltem, de egyáltalán nem volt pozitív. Valószínűleg az első alkalom nem lesz tökéletes, nem ismeritek még annyira egymás testét, nem tudjátok milyen póz a kényelmes, vagy hogy a párod mérete mennyire megy a te anatómiád ellen. Mert tény, hogy képes tágulni a női test, de a jelenlegi párommal az első alkalom nekem irdatlanul fájt, annak ellenére, hogy előtte már voltam mással, és használtunk is síkosítót, volt előjáték, és tényleg készen álltam, egyszerűen kellett egy kis idő, hogy megszokjam. Ezért legyetek türelmesek, kommunikáljatok, szóljatok egymásnak, hogy ha fáj valakinek valami, vagy ha bármelyikőtök visszagondolja, ne féljen visszalépni. Nekem pont a szüzességem elvesztése volt, ami miatt évekig bizonytalan voltam, hogy tud-e jó lenni. Véreztem is utána, később nálam kiderült, hogy egy egyéb nőgyógyászati hiba volt a ludas, de elméletileg normális az első alkalomkor egy kicsi vér. Sok odafigyelés, kommunikáció, gyengédség, előjáték, készüljetek fel lélekben is és mindenképp legyetek biztosak benne, hogy fizikailag is azok vagytok. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ne féljetek a síkosítótól, és ha úgy érzed nem vagy elég nedves, vagy nagyon fáj, akkor mindenképp használjátok. Ha nem is mentek el, nem jelenti azt, hogy egy kudarc volt az első alkalom, csupán még nem vagytok tapasztaltak. Ahogy a többi válaszadó is mondta, egy idő után jobban működik, belerázódtok, kitapasztaljátok kinek mi a jó.
2023. szept. 28. 16:08
 40/48 anonim ***** válasza:
84%
Én nőként írok: türelem, odafigyelés a másikra, megfelelő előjáték, legyél nedves, nyugodtan használhattok valami síkosítót is, de ne olajosat, mert az tönkreteheti az óvszert. Óvszer, nyilván kell. Nem árt, ha elélvezel az előjáték során, mert akkor teljesen le leszel lazulva, és a fiú sem azon fog görcsölni, hogy meddig bírja stb.. Sokat segít ha végeztél önkielégítést, tudod mi jó neked, az meg pláne, ha már többször pettingeltetek, kézzel, szájjal kielégítettétek egymást, így egymást is ismeritek, tudjátok mi a jó a másiknak. A legtöbbször pici fájdalom és vérzés lehet, ritkább az, hogy teljesen fájdalommentes vagy hogy nagyon fájdalmas. Nem kell erőltetni, ha nem megy elsőre teljesen be vagy csak rövid ideig kellemes, akkor hagyjátok abba, majd legközelebb/később folytatjátok. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy MOST MUSZÁJ végigmenni az úton, mert annak katasztrófa a vége. Ha vigasztal felnőtt, már nem szűz nőként sem az extázisról szól az első együttlét általában, meg kell ismerni a partnert. :D
2023. szept. 29. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!