Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemes belém a fiú?
Figyelt kérdés
Egy éve kerültem új sulimba és barátnőim szerint egy fiú teljesen belém zúgott… A fiúval naponta beszélek, már moziba is elmentünk ketten, elég sok titkát megosztotta velem, megölel és amikor sár volt akkor vitt az ölében is több mint 10 percig :)) barátaim szerint én vak vagyok és összekéne vele jönnöm, de én nem igzán tartom ezeket jeleknek…2023. szept. 27. 19:53
11/13 anonim válasza:
Bizonyára megoldhatta volna rövidebb idő alatt is, de örült, ha cipelhette. Tudom magamról.
12/13 anonim válasza:
Ezek alapján te egy igen úri hölgy leszel, nem vagy vele bunkó és élvezed a romantikát, tisztelet a szüleidnek hogy ilyen lányt neveltek. ♥️ De sajnos a fürdős k#rvákból ma több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!