Szerelemes belém? 12L
Figyelt kérdés
Van egy fiú a faluban annyi idős, mint én. Mindenki tudja én futok a leggyorsabban még a fiúknál is gyorsabban ő viszont nem akart kiállni ellenem mert lányokkal nem versenyez az ciki. Aztán rávettem és hagyott nyerni.
Lerajzolta az arcképemet a porba és hozott nekem otthonról ceruzát hogy tudjon az emlékkönyvembe rajzolni pedig a falu másik végén laknak.
Szerintetek szerelmes belém?
12L
2015. febr. 24. 20:05
1/6 anonim válasza:
Huh... Értem. Sok boldogságot :') Szeretem ezt az ártatlan gyermeki tudatlanságot :D (feltéve ha nem kamu)
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, de én szeretlek.
65/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés! :D
Na, jó, ha igaz akkor szerintem nem szerelmes beléd! Mitől lenne? :D Merr hozott egy ceruzát?
5/6 anonim válasza:
Ne bántsátok szegényt, ti nem voltatok szerelmesek annyi idősen, mint ő? Olyan kis cukik:D
6/6 anonim válasza:
Én is csináltam hasonlókat a csajjal aki tetszett nekem. Biztosan szeretne szeretni téged. 13f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!