Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nő is szerelemes belém! Mit tegyek? Szerencsére mindkettő vidéki városban lakik!
Figyelt kérdés
Már az életemben már másodszor vagyok ebben szituációban, hogy két nő szerelemes belém egy időben! Még 2008-ben voltam hasonló szituációban, de akkor rosszabb volt mert egy városban volt mind a két nő! De nem tudtam dönteni két nő között! Most is igy vagyok!2012. nov. 22. 18:10
1/12 anonim válasza:
Van kocsid? Gazdag vagy?
Csak az itteni kérdésekből kiindulva kérdezem, bocsi :D
Mellesleg hallgass a szívedre, te kivel szeretnél lenni?
2/12 A kérdező kommentje:
Ninsckocsim, se házam!!!Nem vagyok gazdag!!! Csak egy egyszerü dolgozó ember!
2012. nov. 22. 18:14
3/12 anonim válasza:
És mégis szerelmes beléd két nő is...
Remélem az itteni rinyapinák ezt is olvassák...
4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom Te nő e vagy e férfi,!? De én már másodszor vagyok ebben szituban! Nem akarok aló túlsó oldalára kerülni!
2012. nov. 22. 18:22
5/12 anonim válasza:
Valahogy csak beléd szerelmesedtek, úgy, vidéken.
Talán udvaroltál nekik?
Két vidéki városban?
Ne szédíts kettőt, vagy többet, és nem fordul elő ilyesmi.
Mi vagy Te? Szárazföldi matróz?
6/12 anonim válasza:
Pénzfeldobás.
Én mindig azt csinálom, ha két, számomra egyenlő értékkel bíró választásom van, és nem tudok dönteni.
7/12 anonim válasza:
Mérlegelj magadban, melyikkel lennél szívesebben? Akire esett a választás azzal légy. Ha pedig egyikkel sem szeretnél lenni, akkor pedig semmiképp ne hitegesd őket, mert te magad el sem tudod képzelni mekkora fájdalmat okozhatsz esetleg. Légy egyenes mindkettővel, még akkor is ha esetleg fájhat nekik az igazság.
8/12 anonim válasza:
Próbáld fel mindkettőt, amelyik jobb az ágyban, az a nyerő! :) 30/N :P
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok macsó, de szeretek biztos mellett dönteni! Itt nem a szexuális életröl van csak szó, inkább érzelmi!
2012. nov. 22. 18:38
10/12 A kérdező kommentje:
Söt van egy 3 nő is...
2012. nov. 22. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!