Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelemes belém? 13/L 13/F
Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk, szecskák vagyunk egy gimiben. Sokat beszélgetünk meg nevetünk van néptánc óránk és amikor párban kellett táncolni felkért. Sok osztálytársam piszkál azzal hogy olyanok vagyunk mint egy házaspár. Nagyon jó képű és okos fiú. Amikor megkérdezte az egyik osztálytársam h járunk-e a fiúval várt egy pár másodpercet és azt mondta nem. Vajon szerelmes belém.2015. szept. 14. 22:16
1/5 anonim válasza:
Nem szerelmes, maximum tetszel neki, mondtam már ezerszer..
2/5 anonim válasza:
hat.....gyanus a srac!! ;) 13l
4/5 A kérdező kommentje:
Már nem értem mert ma egyáltalán nem jött oda beszèlgetni és egy kicsit került is amikor megkérdeztem h vmivel negbántottam-e azt mondta hogy nem csak szeretne másokkal is barátkozni. Szóval már nem értem.
2015. szept. 15. 15:14
5/5 anonim válasza:
lehet megijedt tőled :P vagy megtetszett neki más. hagyj neki teret és vissza fog térni hozzád ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!