Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemes belém a fiú?
Figyelt kérdés
Egy éve kerültem új sulimba és barátnőim szerint egy fiú teljesen belém zúgott… A fiúval naponta beszélek, már moziba is elmentünk ketten, elég sok titkát megosztotta velem, megölel és amikor sár volt akkor vitt az ölében is több mint 10 percig :)) barátaim szerint én vak vagyok és összekéne vele jönnöm, de én nem igzán tartom ezeket jeleknek…2023. szept. 27. 19:53
1/13 anonim válasza:
Simán lehetnek tetszés jelei, de sajnos barátinak is értelmezhetőek. Lehet jobb lenne őszintén megkérdezned tőle.
2/13 anonim válasza:
Légy hozzá kedves, szólítsd meg néha-néha, mosolyogj rá, hogy lássa azt, hogy Te is akarsz tőle valami viszont-vonzalmat.
3/13 anonim válasza:
"vitt az ölében is több mint 10 percig"
Hát tudod... írjon neked szerelmes verset?
Még mi kell?
Amúgy TE mit csináltál, amiből akár egy szikra érzelmet is láthatott belőled?
4/13 anonim válasza:
Ha nem is fülig, de azért bizony szerelmes. Örült, hogy vihet az ölében. Ráadásul, milyen figyelmes, ügyel rád, nehogy besározd a cipődet. Ez elég arra, hogy magad is rájöjj, hogy kellene kezdj vele egy bővebb beszélgetést, találkozót, persze csak kettesben.
5/13 A kérdező kommentje:
Ma egésznap vele beszéltem, nagyon kedves volt velem. Elhívott a moziba is, hogy elmenjünk megnézni a Gran Turismot miútán közöltem vele, hogy bírom a kocsikat. Lehet ez is jel, de nem igazán tudom eldönteni. Mindenkinek köszönöm a válaszokat :))
2023. szept. 28. 16:13
6/13 anonim válasza:
Szerintem beléd esett és azon se lepődnék meg, ha már fülig szerelmes lenne. 😍
Amúgy te csak barátként tekintesz rá, vagy neked is tetszik? El tudnád képzelni barátodként?
7/13 A kérdező kommentje:
#6osnak: igen, eltudnám őt kèpzelni, mert nagyon kedves és teljesen ugyanolyan a személyiségünk. De lehet, hogy neki még túl korai, mert ma megöleltem őt barátilag és ő csak elpirult… 🫠
2023. szept. 29. 21:11
8/13 anonim válasza:
Akkor semmi gond!
Öleld meg holnap is, és vegyél neki egy sütit.
9/13 anonim válasza:
Vagy csak sok volt a romantikus sorozat, meg film? 😀
Jó nagy sár lehetett, ha 10 percig cipelt 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!