Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! járnátok egy olyan fiúval akit a legtöbb ember lúzernek tart, tehát 0 szociális élete van és egész nap a gép előtt ül viszont szeretne titeket és sose csalna meg?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 17:06
11/32 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, szerezz barátokat, aztán próbálj csak ismerkedni. Hányszor írjam le neked, hogy megértsed?
12/32 anonim válasza:
#12 És én mit mondjak a századik kérdésed után?
13/32 anonim válasza:
Hát, ha így indítasz, kérdező... a lányok visítva fognak menekülni tőled!
14/32 A kérdező kommentje:
13
nem muszáj megnyitni és nem muszáj válaszolni
2023. szept. 23. 20:40
15/32 anonim válasza:
#15 Vagy nem kéne ennyiszer kiírnod, ha minden egyes alkalommal kaptál több hasznos választ is.
16/32 anonim válasza:
"nem muszáj"
Valóban.
És ilyen emberrel meg végképp nem muszáj lenni, akinek ilyen az alap természete.
17/32 A kérdező kommentje:
16
nem kaptam egyetlen hasznos választ sem eddig
2023. szept. 23. 21:07
18/32 anonim válasza:
Mit tartanál hasznos válasznak?
Azt, hogy jön a lány, és ugrik a nyakadba?
19/32 anonim válasza:
Edzo terem, jatwk csokkentese, elni a valosagban. Remelem segitettem.
20/32 A kérdező kommentje:
az edzés a világ egyik legidiótább tevékenysége. inkább játszok, azt legalább élvezem
2023. szept. 23. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!