Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek engem melegnek?
Figyelt kérdés
Nem is igazán értem ezt az egészet, rólam annyit hogy 20F vagyok, full heteró, barátnőm is van akivel kint van instán a közös képünk, de mégis folyamatosan kapok üzeneteket meleg srácoktól akik ismerkedni szeretnének. Full átlagosan nézek ki, max annyi hogy hosszabb hajam van, de ennyi. Bennem van a hiba, vagy csak simán ilyen merészek a melegek?2023. aug. 23. 13:04
1/11 anonim válasza:
Egyrészt mostmár jobban fel merik vállalni, másrészt van ilyen, édesapámat is gyakran nézték melegnek, pedig egyáltalán nem az.
2/11 anonim válasza:
Talán a kinézeted, viselkedésed miatt
3/11 anonim válasza:
Feltehetően megnyerő, ám lágy kinézeted, megjelenésed van, ami a szerethetőséget sugallja.
4/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért a tini kategóriába írtad ki. A homoszexualitásban a helye.
5/11 anonim válasza:
Talán ők már előbb tudják rólad hogy bi vagy mint magad.
6/11 anonim válasza:
A hosszabb haj talán. Ismeretlenek írnak?
8/11 anonim válasza:
de hosszabb haj lehet az oka, hogy lányosabbnak nézel ki.
9/11 anonim válasza:
(fiú vagyok)Az én csajom, barátnőm is kap néha leszbikus lányoktól üzeneteket hogy ismerkedne e vele! Szóval csak figyelmen kívül kell hagyni. Próbálkoznak.
Biszex, de minden lány az.
10/11 anonim válasza:
#9 ki kérem magamnak, hogy minden lány biszex. Én teljesmértékben heteró vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!