Melegnek néznék ki?
Figyelt kérdés
Sötét barna hajam van .Mindig is szerettem volna ha szőke lennék . Ha melírokat rakatnák bele akkor melegnek néznék ki ?
Fiú vagyok
2015. jún. 3. 18:55
1/7 anonim válasza:
melírokat??? tudsz képet mutatni, milyenre gondoltál?
Mondjuk én egy fiúnak nem tudnék melírt elképzelni, a hajfestés, főleg a szőke is szerintem egy kicsit cinkes, de kinek milyen az ízlése... egyik fiú barátomnak volt olyan, hogy elöl oldalt egyetlen tincs volt szőkére festve, és jól állt neki.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, köszi a linket. Ez csak highlight, ami szerintem nagyon jó... csajoknál is nagy divat most ez a napszítta hatás, csak nehéz jó fodrászt találni, aki normálisan meg tudja csinálni... az se jó, ha túl platina, de az sem, ha túl sárgás-vöröses. Szerintem vágj bele, ha ismersz hozzáértő fodrászt.
4/7 anonim válasza:
Szerintem hülyén néz ki pasinak a melír, de Te tudod.
5/7 anonim válasza:
Ha valaki szerint hülyén néz ki pasikon a melír csak keressen rá Jared Leto ra, és megváltozik a véleménye.
6/7 anonim válasza:
Dehogy néznél ki melegnek, a hajfestésnek nem sok köze van a nemi identitáshoz :D Szóval simán rakathatsz bele melírokat, melírtechnikából meg annyi féle van... el kell dönteni a fodrásszal közösen hogy melyik a legjobb a te esetedben.
7/7 anonim válasza:
Mellesleg nincs olyan, hogy melegnek kinézni. Meleg és meleg között is van különbség, miközben egy heteró is lehet díszpáva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!