Ahogy jönnek a hidegebb napok, tervezek vásárolni egy 70 denes kopressziós harisnyát. Megéri 23 éves férfiként hordani? Mennyire néznek ettől melegnek?
Hetero vagyok, nincs közöm a melegséghez, sőt mi több nem a kényelem miatt hordanám, hanem a hideg ellen. Pamut harisnya kényelmetlen nem bírja a lábam elviselni. Viszont kompreszió harisnyát vettem, ez úgy látszik bevált. Nem fázok benne.
Elítélnétek ezmiatt valakit, aki csak a hideg miatt veszi fel?
Neked a hidegbe nem fagy ki a valagad?
Mégegyszer írom: Hideg miatt hordanám.
Szoknyában jársz? - hosszú szárú nadrágban nem látszik, mi van alatta.
.
Úgy öltözz, ahogy neked jó, ha akarsz, divatosan és másoknak megfelelve, vagy pedig ahogy neked jó és célszerű.
Lehet venni jeger alsót!
Katonai az jó cucc!
Próbáld ki!
Nekem a férjem kint dolgozik. Hát még ő sem állt elő ilyen béna ötlettel.
Jéger alsót hord.
Van férfi aláöltözet, jégeralsó.
Ha ennyire fázós vagy, akkor hajrá. A kompressziós harisnyát meg hagyd azoknak akiknek szüksége is van rá.
Amúgy 13fokban hosszú nadrág + zokni+ zárt cipő és nem fogsz fázni.
Nyitott szandálban járok, és életemben nem fáztam még fel, pedig, kapaszkodj, télen mínuszban is hordok szoknyát ruhát vékony harisnyával....
Kicsit az az érzésem, hogy csak azértis harisnyázni akarsz, nem másról szól ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!