Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 23 éves nőnek milyen ruhát...

23 éves nőnek milyen ruhát ajánlotok nyári esküvőre? (vendégként)

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hol lesz megtartva a lagzi és azt se, hogy mekkora lesz. Még az ifjú párt sem ismerem. (párom rokona)

2014. jan. 27. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyrészes nyári ruha, esetleg koktélruha, egyszínű és világos, de nem fehér, nem piros.

A cipőnek egy balerina (valami csinosabb) vagy lapos talpú szandál megfelel, főleg ha benne van a pakliban, hogy szabadban tartják, vagy sokat fogtok táncolni.

Egy boleró beszerzése még célszerű, hogy a templomban, a polgári szertartáson eltakard vele a vállad, ill. ha estefelé hűvös van. Amúgy a kutya nem fogja nézni, hogy miben vagy. :D Menyasszony, koszorúslányok, anyósjelöltek, tanuk: őket megnézik, miben vannak. A vendégeket annyira már nem.

[link]

Csiricsáré/kihívó ne legyen, visszafogott smink, elegáns haj, kevés ékszer, és kényelmes cipő.

2014. jan. 27. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Hat ne haragudj elso, de en eletemben nem hallottam olyat, hogy valaki 23 eves letere balerinat vesz fel eskuvore. Meg az oreg nenik is magassarkut veaznek fel(persze nem 10 cm a sarka).

Szerintem vegyek fel nyugodtan magas sarku szandal/cipot, a sarka pedig attol fuggoen lehet magasabb/alacaonyabb, hogt kint vagy bent lesz tartva.

Amit meg az elso linkelt maradjunk annyiban, hogy gyerekes ruhak, es nem eskuvore valok(esetleg az utolso). Sokkal inkabb nyari hetkoznapi ruhak.

21N

2014. jan. 27. 15:23
 3/3 anonim válasza:

szia, nekem vmi ilyesmi stílus tetszene(mondjuk hogy éppen adott szín jól áll-e, sok mindentől függ):

[link]

2014. jan. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!